Kuce

MISLILI STE DA JE NEMOGUĆE DRESIRATI PSA: Dobro pogledajte ove snimke i ne, nije vam se učinilo da su ovi psi progovorili! (VIDEO)

Deluje neverovatno ali haski i jazavičar su oponašali reči svojih gazda i tečno izgovorili pojedine reči.

07.07.2023 12:00

MISLILI STE DA JE NEMOGUĆE DRESIRATI PSA: Dobro pogledajte ove snimke i ne, nije vam se učinilo da su ovi psi progovorili! (VIDEO)
Instagram-doggy_delightful/huskysglobes

Pas je najbolji čovekov prijatelj i to se ne kaže bez razloga. Dreseri ističu pojedine rase kao poželjne za kućne ljubimce jer se lako adaptiraju u porodicu i decu.  Premna rečima stručnjaka postoje rase koje se lako mogu dresirati, ali kako naglašavaju ne postoji pas koji se ne može socijalizovati i naučiti pristojnom ponašanju ukoliko se prema njemu ophodite sa ljubavlju i poštovanjem.

Na društvenim mrežama kruže popularni snimci na kojima psi oponašaju ljude, a pojedini su toliko daleko otišli da su maltene i progovorili. Haski, koji inače važe kao pse koji su skloni teatralnosti, zahtevaju stalnu pažnju i ponekad se ponašaju poput deteta, su vrlo inteligentni.

Snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama prikazuje jednog ljupkog haskija   koji je maltene progovorio. Vlasnica mu priča koliko ga voli i ponavlja reči "Volim te!" Na zaprepašćenje njenih pratilaca pas joj gotovo razgovetno odgovara "Volim te!" oponašajući ono šta mu ona priča. 

Ovo nije usamljeni slučaj. Popularan je i preslatki jazavičar, koji je otišao još korak dalje u odnosu na haskija. Na snimku se vidi kako stoji pored gazdarice koja nekome dovikuje “Ćao!” Na opšte zaprepašćenje pas svih stoji pored nje, gleda u istom pravcu kao i ona i totalno razgovetno izgovara "Ćao!"

Snimak je ubrzo postao viralan na društvenim mrežama, a gledaoci su se složili da je pas "progovorio" jer vrlo jasno kaže "Ćao!"

- Ovaj pas viče “Ćao” mnogo razgovetnije od mnogih ljudi.

- Odlično mu ide! Znam ljude koji slova i reči izgovaraju manje jasno od ovog jazavičara.

- Kako je krenuo, mogao bi da nauči još neki strani jezik.

- On se zaista trudi, zaslužio je nagradu.

- Pas koji govori?! E, sad sam sve videla.

- On definitivno želi da bude čovek.

- Nasmejao sam se od srca.

- Preslatko, moje srce se topi zbog ovog psića.

- Deca kada uče da pričaju nisu toliko dobra kao ovaj pas

- Bravo dečko! - bili su samo neki od komentara na mrežama. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)