Kuce

PAS JE JURIO KROZ STAN, A ONDA JE USLEDILA JEZIVA SCENA: Vlasnik je zanemeo kad je video šta se desilo njegovom ljubimcu, nastao je tajac (VIDEO)

Trebalo je to da bude samo igra, a onda je nastao haos.

29.06.2023 15:36

PAS JE JURIO KROZ STAN, A ONDA JE USLEDILA JEZIVA SCENA: Vlasnik je zanemeo kad je video šta se desilo njegovom ljubimcu, nastao je tajac (VIDEO)
Printscreen/TikTok/littlebylittle_14

Nema ništa lepše od druženja sa ljubimcima, na čije smo radosne oči i mahanje repićem navikli prilikom dolaska sa posla ili sa dužeg puta, jer oni bezrezevno pokazuju koliko su nas željno iščekivali i da su presrećni što smo napokon tu. Najlepše druženje sa njima je u parkovima, a vlasnici tada koriste priliku da ih animiraju na razne načine bacanjem štapova, loptica i dozivanjem, dok psi recimo ne sakrivaju oduševljenje da jedva čekaju da budu aktivni i razdragani u igri sa svojim vlasnikom.

shutterstock.com

Psi obožavaju da se igraju sa vlasnicima, sve dok su to bezazlene igre

Jedna žena je iskoristila priliku da snimi svog supruga kako se zaigrao sa svojim psom u stanu, dok su se družili. Pošto je stan bio dovoljno veliki da se opušteno vijaju i igraju, vlasnik je želeo malo dodatne zabave i da svog psa animira kako bi ispitao njegove reflekse. U jednom trenutku je podstakao psa da pojuri ka dnevnoj sobi, a svojim smehom pokazao je da prilično uživa u zabavnoj igri u kojoj su se oni našli.

Zanesen igrom sa vlasnikom pas je krenuo da preskoči svoju prepreku, odnosno krevet, međutim, glasno je tresnuo o stakleni sto koji se razbio u parčiće. Šokiran scenom, vlasnik je zanemeo, a nedugo zatim pogledao u psa koji se odmah dočekao na noge prošavši bez ikakve povrede.

Sto je bio razbijen u sitne parčiće kao da se na njega obrušio neki pretežak predmet, a prisutni su nemo gledali u parčiće stakla i u uplašenog psa koji je skočio na kauč kako bi od šoka došao sebi.

- Da li je pas ok?-

- Jadan pas..čini se kao da je udario leđa baš jako -

- Reci mu da je sve u redu..oseća se kao krivac -

- Čija je ideja da kupi stakleni sto?-

- Imam pomešane emocije dok gledam ovaj snimak. Istovremeno je i zabavno i bolno - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su  bili zabrinuti za psa za kojeg svi pretpostavljaju da se povredio. Ipak, pas se odmah uspravio kao da se ništa nije dogodilo želeći da relativizuje celu nezgodu u kojoj se našao kao i štetu koju je prouzrokovao. Vlasnik je u snimku sve vreme stajao sa strane ne mogavši da veruje šta se dogodilo da bi kasnije prišao psu da vidi da li je dobro. 

U snimku se čuje kako muškarac pokušava da ostane pribran dok nekome u sobi govori "ne govori ništa" nekoliko puta, a zatim se okreće ka psu govoreći mu "ostani tu" kako bi celu situaciju držao pod kontrolom. Nije poznato šta se kasnije dogodilo ali se pretpostavlja da je pas prošao bez većih povreda ali da je napravio štetu vlasnicima i posao za čišćenje.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)