Kuce

PRINELI SU RETRIVERA TRUDNICI U POODMAKLOJ TRUDNOĆI I OD NJEGOVE REAKCIJE ZANEMELI: Baš u tom trenutku beba je udarila... (VIDEO)

Liz Loveri je u osmom mesecu trudnoće i tvrdi da je telepatski povezana sa svojim ljubimcem po imenu Vini.

23.06.2023 10:30

PRINELI SU RETRIVERA TRUDNICI U POODMAKLOJ TRUDNOĆI I OD NJEGOVE REAKCIJE ZANEMELI: Baš u tom trenutku beba je udarila... (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lizlovery

Nije nepoznata činjenica da vlasnici kućnih ljubimaca sa njima dele posebnu vrstu veza, a među njima je i jedna mlada žena koja je otkrila da je sa svojim psom čak razvila i telepatsku konekciju. Ona se zove Liz Loveri i trudnica je u osmom mesecu trudnoće, a njen ljubimac je pas rase zlatni retriver po imenu Vini.

Liz je s pratiocima na društvenim mrežama odlučila da podeli jedan krajnje nesvakidašnji trenutak, očigledno i sama iznenađena reakcijom životinje. Naime, budući da je već u poodmaklom drugom stanju, ona je zajedno s partnerom odlučila da vidi kako će njen ljubimac reagovati kada ga približi stomaku. Ono što niko od njih posebno nije očekivao jeste da će beba iz stomaka baš u tom trenutku da udari, što se i te kako osetilo, pa je reakcija životinje bila neverovatna. 

Svi koji su pogledali ovaj video ostali su bez teksta.   

shutterstock.com

Psi pokazuju bezrezervnu ljubav prema valsnicima

- Moj pas je shvatio da sam trudna - napisala je u objavi Loveri.

Snimak je postao viralan i samo na TikTok mreži je pregledan 2,3  miliona puta. 

Pas je najpre mirno ležao, a onda, kada je osetio bebu, naslonio glavu na vlasnicu. U sledećem trenutku je ustao, šapom je pomilovao po ramenu, a onda svoje čelo naslonio na njeno. Kao da je želeo da joj poruči kako će sve biti u redu. Ubrzo potom je ponovo legao na stomak i nije želeo da se odvoji od mlade žene. Pojedini korisnici TikToka su čak primetili kako su se životinje navlažile oči, smatrajući da je sve to za nju izuzetno emotivno.  

- Nije mi dobro od ovog prizora - 

- Ja plačem, ovo je toliko slatko -

- Mi ne zaslužujemo pse -

- Moji hormoni u trudnoći... Ne mogu ovo! -

- Moje srce - komentarisali su korisnici mreže.

Liz je za britanske medije priznala kako je bila iznenađena reakcijom psa iako je znala da je Vini po prirodi intuitivna i radoznala. Inače, devojka ima još jednog psa, Tedija, koji nije svestan njene trudnoće.

- Bilo mi je drago što sam uhvatila te trenutke kamerom jer je reakcija Vini bila neverovatno dirljiva. Raduje me što je ona tako u skladu sa mnom i što očigledno shvata šta se dešava - rekla je trudnica.

Loverijeva, inače, živi u San Dijegu i čeka prvo dete, a Vini je navodno shvatila da su se neke promene u kući već dogodile, te da sledi još dosta toga drugačijeg.

Iako zvanično ne postoji studija koja potvrđuje da psi mogu da osete trudnoću , iskustva i priče vlasnika dokazuju da je to moguće. Ipak, prema pojedinim istraživanjima, ta vrsta životinja ne može da namiriše hormonske promene, međutim, pojedini veterinari smatraju drugačije.  

- Tokom trudnoće ženski hormoni se toliko dramatično menjaju da psi moraju da primete tu razliku u mirisu - rekla je Rebeka Grinstajn, veterinrski medicinski savetnik.

Ona je nglasila da pas može da primeti ne samo fizičke promene na telu, poput rasta stomaka, već i miris, kao i emocionalna stanja vlasnice. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)