Kuce

OSTAVILA JE PSE SAME SAMO NA TRENUTAK: Kada se vratila zatekla je užas u stanu, ono što je usledilo izazvalo je burnu reakciju javnosti (FOTO/VODEO)

Ova žena se najbolje uverila kako to izgleda kada ostavite ljubimce bez nadzora.

05.06.2023 15:01

OSTAVILA JE PSE SAME SAMO NA TRENUTAK: Kada se vratila zatekla je užas u stanu, ono što je usledilo izazvalo je burnu reakciju javnosti (FOTO/VODEO)
Instagram- bestdoggovid

Svima je poznato da kućni ljubimci umeju da budu nestašni, pogotovo kada ih ostavite same u stanu. Svako ko ima pse prinuđen je da ih nekada ostavi bez nadzora u kući i to ne bi trebalo da bude smak sveta, osim ako oni tako ne odluče. Jedna vlasnica pasa nije ni sanjala da će se njen odlazak iz doma pretvoriti u žurku za njene pse i ogroman posao za nju.

Naime, ova žena je izašla da završi svoje obaveze, a u stanu je ostavila svoja dva psa. To nije bilo prvi put da ih ostavlja same, ali sada je po prvi put zatekla neverovatne scene po povratku u dom. Možda su želeli da pokažu bunt što ih vlasnica nije povela, možda su se samo dobro zabavljali, ali prizor koji je ženu sačekao odmah s vrata je odmah ukazivao da kulminacija u dnevnoj sobi tek sledi. 

Instagram- bestdoggovid

Gazdarica pitala pse ko je napravio nered

Trag nereda vodio je do dnevne sobe koja je bila prepuna sunđera, perja i preostalih delova raskomadanih jastuka. Na podu su se nalazile i igračke za pse koje su bile među perjem i jastucima, pa izgleda da se ovaj pas lepo zabavljao dok je gazdarica bila odsutna. U pitanju je rotvajler koji nije bio ostavljen sam u stanu, već mu je šar pej pravio društvo. Ipak, izgleda da je rotvajler rešio da napravi svojevrsnu zabavu samo za sebe.

Gazdarica je ušla u stan, a dočekao ju je prvi pas koji je bio vidno zbunjen. Po njegovoj reakciji se videlo da se on ponaša opušteno, kao da zaista on ništa nije skrivio i da čeka da pokaže glavnog krivca. Gazdarica pita ko je to uradio, a šar pej gleda u rotvajlera. Ovaj pas znajući da je kriv, sam odlazi u ćošak i seda okrenutih leđa kao da se stidi svojih postupaka.

- Kada bi samo ljude bilo ovako lako pročitati - nalazi se u opisu snimka.

 

 

Našao se veliki broj šaljivih komentara.

- Ja sam advokat rotvajlera i zastupam ga na ovom sporu. Taj rotvajer mi je objasnio da je nered zapravo napravila komšijska mačka koja je pobegla sa balkona. Nepravedno ste optužili mog klijenta -

- Veoma bih se potresla kada bih ušla u stan i zatekla to, a onda videla mog psa koji se povlači u ćošak i očigledno pati. Taj pas je anksiozan, trebalo bi da poradite na njegovom ponašanju i smirivanju, pre nego što okačite ove video snike kojima je cilj da ismevaju jadnog psa -

- I ja mslim da treba da sačekamo advokata ovog psa -

- Zabrinuo bih se da se moj pas ovako odjednom ponaša čas agresivno, čas tužno i posramljeno -

- Ovaj žuti pas je najsmešniji, kako je u trenu odao drugara -

- Pas koji ide u ćošak je presladak, kako ste mogli da se naljutiti na njega uopšte - samo su neki od komentara koji su se nizali ispod objavljenog snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)