Kuce

VIDEO JE PSA S POLOMLJENOM NOGOM I SUZE SU MU ODMAH KRENULE: Dao mu je hranu, ali ono što je životinja potom uradila potpuno ga je zapanjilo! (FOTO/VIDEO)

Psi su verni, odani, intelignetni, brižni i zaštitnički nastrojeni, ali ovaj crno-beli mešanac je otišao korak dalje!

02.06.2023 16:54

VIDEO JE PSA S POLOMLJENOM NOGOM I SUZE SU MU ODMAH KRENULE: Dao mu je hranu, ali ono što je životinja potom uradila potpuno ga je zapanjilo! (FOTO/VIDEO)
Instagram-printscreen

Pas je najbolji čovekov prijatelj i to nije tako bez razloga. Smatra se da niko nije veran i odan poput tih krznenih drugara, pa se ne kaže za džabe "veran kao pas". Ko bi vas drugi čekao kod kuće dok ne obavite sve svoje poslove i svaki put vam se radovao baš kao prvog dana? Smatra se da psi ne mogu da se pretvaraju da su srećni, kod njih se to vidi iz pogleda i laveža. Glasno disanje, lajanje, mrdanje repom, trčkaranje i poskakivanje, sve su to izrazi ljubavi koju nam oni svakodnevno pružaju.

Psi bi bili veoma loši pokeraši, a razlog je krajnje jednostavan - oni ne mogu da prikriju emocije. Vaš ljubimac vam se apsolutno svaki put obraduje kao da vas je prvi put video i u njegovim očima vi ste glavna zvezda.

Mnogi ljubimci su otišli korak dalje, pa im se neretko pripisuju i mnoge ljudske osobine. Tako je osvanuo snimak na društvenim mrežama, a pas koji je na njemu je najpre izazvao sažaljenje, ali ubrzo potom i opšte čuđenje.

Instagram-printscreen

Pas na snimku je bio u vidno lošem stanju, s podignutom nogom za koju se činilo da je slomljena

Naime, ovaj pas je išao ka čoveku koji je odlučio da čitav prizor snimi telefonom. Želeo je da nesrećnoj životinji pomogne i to sve zabeleži, priznajući da su mu od prizora odmah zasuzile oči. 

Međutim, kako se ispostavilo, belo-crni mešanac je očigledno imao razrađen scenario jer je, kada je ugledao muškarca s hranom, počeo da se kreće ka njemu držeći jednu nogu visoko iznad zemlje. Gegao se i teško kretao, baš kao da trpi nesnosne bolove. Ipak, tada je nastupio trenutak totalnog iznenađenja. 

Naime, kada je pas dobio dugopriželjkivanu nagradu u vidu hrane, on se okrenuo sa njom, noseći je u zubima, zadovoljno trčkarajući na sve 4 noge. Čoveku je u trenu postalo jasno da pas nema ni najmanju povredu. Fascinatno je kako je najverovatnije jednom došao do hrane pomoću tog trika, pa je nastavio da ga koristi. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pup Video (@pup.videos)

Snimak je pregledan milion puta, ima 330.000 sviđanja i izazvao je veliki broj reakcija.

- Mislili smo da samo ljudi znaju kako da zavaraju druge, ovaj pas je veoma pametan -

- I ja bih mu dala hranu posle ove predstave -

- Ne mogu da se načudim čudu -

- Ne bih verovala da nisam videla -

- Zaljubljena sam u ovog psa -

- Želim da ovaj pas i mene nauči ovom triku -

- Svašta ćemo naučiti od životinja -

- Psi su ljudi, ovo je živ dokaz - glasile su samo neke od mnogobrojnih reakcija. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)