Kuce

GODINAMA JE PRIŽELJKIVAO JEDAN POKLON: Ponadao se da će mu se napokon ostvariti snovi, kada je odmotao dar usledili su šok i suze, evo šta je dobio! (FOTO/VIDEO)

Dečak je još za svoj 3. rođendan izrazio želju i na njeno ostvarenje čekao je punu deceniju.

13.05.2023 12:01

GODINAMA JE PRIŽELJKIVAO JEDAN POKLON: Ponadao se da će mu se napokon ostvariti snovi, kada je odmotao dar usledili su šok i suze, evo šta je dobio! (FOTO/VIDEO)
Instagram-jayshetty

Tokom detinjstva svako od nas nestrpljivo je iščekivao svoj rođendan. Svako se kao dete beskrajno radovao darovima koje bi dobio tog dana. Nije bilo bitno da to budu neki skupoceni poklon, ali svaki znak pažnje znao je da izmami osmeh na našim licima.

Sećete li se osećaja kada za rođendan dobijete baš ono što ste potajno priželjkivali? Čini se da od toga nije bilo veće sreće. Zamislite sada da imate istu rođendansku želju godinama i da se ona napokon ostvari. Može li se taj osećaj zadovoljstva opisati, reklo bi se da je to gotovo nemoguće. 

Jedan snimak postao je viralan i pregledan je više miliona puta, a samo na Instagramu je dobio 668.000 sviđanja i na hiljade reakcija. Video počinje dečakom koji za 12. rođendan dobija zapakovani poklon. On otvara polako i nailazi na čudne predmete. Tu su gumene igračke koje pište i mora da je prolazilo ovom dečaku kroz glavu zašto li su mu roditelji kupili igračke koje su namenje deci mlađeg uzrasta. Njegova mama pritom snima njegovu reakciju i oduševljeno mu objašnjava da su to igračke za psa.

Dečak je lepo vaspitan i on sa smeškom razglega gumenu loptu koja je namenjena psu iako je vidno zbunjen. U pozadini vidimo njegovog oca koji drži nešto u naručju. Pretpostavlja se da je to drugi deo poklona, ali tek kada se otac približi, vidi se da iz njegovih ruku proviruje mali crni pas. Dečak i dalje nije to primetio sve dok otac nije došao njemu sasvim blizu, a mama uzviknula radosno "Pa to je pas!".

 

Reakcija ovog dečaka je raznežila mnoge. On je taj trenutak čekao gotovo celu deceniju i čim je video da je pred njim ostvarenje svih njegovih želja suze su mu krenule. Ovaj tinejdžer trlja oči iz kojih teku suze radosnice dok gleda svog budućeg najboljeg prijatelja, a to je očigledno razgalilo mnoga srca.

- Divno je bilo gledati ovaj poučan video. Dečak oduševljeno razgleda igračke, čak i kada mu majka saopšti da izgleda da je slučajno kupila igračke za pse. Tek oduševljenje koje je nastupilo kasnije je prelepo. Svaka čast njegovim neverovatnim roditeljima -

- Plačem sve vreme, koliko je dečak zahvalan na navodno pogrešno kupljenim igračkama, kakva divna porodica -

- Preslatko, ali deluje mi kao veoma privatni momenat. Možda ovaj dečak nije želeo da ceo svet to vidi -

- Ovo je sjajno, ali zašto su ga pustili ovoliko dugo da čeka na psa - bile su samo neke od reakcija na video snimak.

Inače, istraživanja koja je sproveo Time Magazine, pokazala su da život sa psima donosi brojne koristi kao što su duži životni vek, niži rizik od kardiovaskularnih bolesti, smanjenje alergijskih reakcija i astme kod dece. Ove prednosti su ostvarive samo ako se psu pruža ljubav i pažnja. Većina je u komentarima nakon brojnih oduševljenja konstatovala da su roditelji čekali da njihov sin bude dovoljno zreo da sam na adekvatan način brine o još jednom biću i tada su mu uslišili dugoočekivanu želju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)