Kuce

MLADIĆ SE SRUŠIO NASRED HOTELA: Reakcija njegovog psa je sve rasplakala, evo šta je uradio (VIDEO)

Nije hteo da ostavi vlasnika na cedilu već je potrčao da zatraži pomoć.

14.04.2023 16:08

MLADIĆ SE SRUŠIO NASRED HOTELA: Reakcija njegovog psa je sve rasplakala, evo šta je uradio (VIDEO)
Printscreen/TikTok/lunatheminicockapoo

Ako su neki od nas mislili da pas služi kao uteha za usamljenost ali i za zabavu veoma greše, jer su kućni ljubimci u više navrata pokazali koliko su verni prijatelji čoveku i da se on na njih može u potpunosti osloniti. Mnogo je primera gde su ljubimci priskakali vlasniku u pomoć, štitili ga od raznih vrsta opasnosti a jedan pas je pokazao da su njegova ljubav i briga prema svom vlasniku ogromni.

Printscreen/TikTok/lunatheminicockapoo

Pas se uplašio i krenuo da traži pomoć

Želeći da proveri kako će njegov ljubimac Luna reagovati ukoliko simulira nesvesticu na hodniku jednog hotela, Tiktoker Džered je pokazao koliko i kako njegov pas brine o njemu. U jednom trenutku, hodajući kroz hodnik hotela, srušio se na pod kao da je kolabirao i nije se pomerao. Pas je uplašeno potrčao kao njemu a na licu životinje se primetilo da je strah bio prisutan.

Skakao je oko njega a onda je potrčao ka izlazu, verovatno zbog činjenice da je bespomoćan, želeći da dovede nekog u pomoć. Pošto nikoga nije bilo na vidiku pas se ponovo vratio nazad i krenuo ka vratima odakle su ušli.

- O Bože, plačem..ona traži pomoć -

- Izgleda uspaničeno -

- Ona je u fazonu "pa ljudi, pokušala sam..vreme je za spavanje"-

 

 

- Toliko tužno, trči i pokušava da pronađe nekoga...-

- Tako je dragocena - samo su neki od komentara dirnutih tiktokera.

Mnogi su se osvrnuli na to da Tiktoker ima sjajnog psa i da je Luna bolja od većine ljudi i da je pokazala bezrezervnu ljubav koju gaji prema svom vlasniku. Scena zabrinutog i uplašenog psa svako ko je pogledao snimak dirnula je u srce pa su poručili Tiktokeru da se nadaju da se ubrzo izvinio svom ljubimcu.

 

@lunatheminicockapoo It’s the head nod and the way she leans in for me… 😩❤️ #dogs #doglover #dogsoftiktok #fyp #lunatheminicockapoo ♬ original sound - LunaTheMiniCockapoo

 

Njegov profil na kojem objavljuje snimke sa svojim psom prati dva miliona korisnika. On svakodnevno sa pratiocima deli neverovatne trenutke sa svojom Lunom sa kojom ima jaku vezu.

U mnogim snimcima pas rado voli da se mazi i pridružuje aktivnostima svog vlasnika i jedan od dirljivijih snimaka je gde on svom psu govori kako ga voli dok on uzvraća šapicom i lizanjem vlasnika što po njemu znači da je obostrano. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)