Kuce

OVAJ SNIMAK OTOPIĆE VAM SRCA: Devojka je poljubila svog psića, a njegova reakcija raznežila je ceo svet (VIDEO)

Da li bi i čovek ovako odreagovao na njegovom mestu?

04.05.2023 16:01

OVAJ SNIMAK OTOPIĆE VAM SRCA: Devojka je poljubila svog psića, a njegova reakcija raznežila je ceo svet (VIDEO)
Printscreen/TikTok/pubity

Ako pitate one koji imaju za ljubimca psa, priznaće vam kako ne mogu da se sete kakav je njihov život bio pre dolaska novog prijatelja u porodicu. Osim toga što im je doneo radost i društvo, prisustvom psa zaboravili su na usamljenost, dobili su dodatnu ljubav i maženje u svakom trenutku kao odličnu terapiju za bilo kakav stres sa kojim se tokom dana suočavaju.

Printscreen/TikTok/pubity

Pas je nežno pogledao svoju vlasnicu nakon što je dobio poljubac od nje

Većina će priznati da im se srce ispuni ljubavlju pri samom mogledu na radosne oči svog ljubimca i laveža koji ih dočeka na vratima stana nakon dugog i napornog dana.

Na jednoj stranici na TikToku pojavio se dirljiv snimak psa i njegove vlasnice koji će rastopiti i najhladnija srca. Objava je prikupila 1,1 milion lajkova što je pravi dokaz da mnogi veruju u ljubav ove životinje i da je često ona može izraziti bolje nego čovek.

Na snimku se vidi devojka koja je poljubila svog psa dok su sedeli u dnevnom boravku, želeći da zabeleži njegovu reakciju. Nakon što je dobio poljubac, pas je stidljivo i nežno ispod obrva pogledao svoju gazdaricu, dajući na taj način potvrdu da je voli da mu njeno društvo prija. On je svoju njušku naslonio na njeno rame gledajući je poput čoveka.

- Taj pas je iz Diznija -

- Te oči...-

- Neko je potpuno zaljubljen -

 Kako neko može povrediti psa? Oni vole ljude..-

- Presladak osmeh - komentarisali su korisnici mreže.

@pubity The way the dog looks at her after the kiss 😭😭😭 (@Coconut via @ViralHog) #pubity ♬ original sound - Pubity

Tiktokeri su primetili da je pas svojim pogledom ka vlasnici izrazio ljubav i zahvalnost za brigu i posvećenost koju mu ona pruža. Većina se složila da je vlasnica takođe za poželeti jer to životinje znaju da osete što je pokazao i pas. Mnoge korisnice mreže su se našalile da bi želele da ih njihov partner gleda poput ovog psa, rekavši da je takva nežnost sve što žene žele. 

Drugi su rekli da iako nemaju ljubimca, rado bi kupili jednog poput ovog psa, sa kojim bi se sigurno uvek osećali sigurno i voljeno.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)