Kuce

UDOMILI SU PSA NEPOSREDNO POŠTO SU DOBILI BEBU: Reakcija ovog ljubimca na dečaka je sve zapanjila! (FOTO/VIDEO)

Niko nije mogao ni da zamisli da će se zlatni retriver ovako ponašati prema mališanu!

28.06.2023 18:32

UDOMILI SU PSA NEPOSREDNO POŠTO SU DOBILI BEBU: Reakcija ovog ljubimca na dečaka je sve zapanjila! (FOTO/VIDEO)
Instagram-goldiescute

Mnogi smatraju da je pas najbolji čovekov prijatelj, pa neretko bebe bivaju ostavljene upravo sa njihovim krznenim ljubimcima. Mnogi koji nikada nisu imali psa se po pravilu plaše da dete ostave nasamo sa njim. Tome u prilog idu i pojedina mišljenje stručnjaka koje samo potpiruje strahove roditelja budući da je stav struke da decu ne bi trebalo ostavljati nasamo sa životinjom ili detetom koje je mlađe od 6 godina. Očigledno se smatra da deca koja su predškolskog uzrasta nemaju dovoljno razijenu svest da brinu o mlađem bratu ili sestri, dok su životinje navodno nepredvidive. 

Praksa je nebrojano puta pokazala upravo suprotno. Neretko su deca bila upravo ta koja su najbolje pazila mlađeg brata ili sestru, a sličan je slučaj sa životinjama. Psi su posebno zaštitnički nastrojeni prema deci. Bilo da bebu dovodite u dom, bilo da je to pas, ljubav između njih će najverovatnije biti na prvi pogled. Smatra se da će to biti početak jednog divnog prijateljstva, baš kao u staroj narodnoj izreci. 

Jedan snimak postao je viralan na internetu, a na njemu je prikazan odnos bebe i psa. Pojedine rase pasa su posebno dobro naklonjene deci i smatraju se idelanim porodičnim psima, a zlatni retriver je samo jedan od njih.Ova porodica sa snimka je rešila svom mališanu kupi zlatnog retrivera kako bi on imao prijatelja od rođenja i nisu pogrešili u vezi sa tom odlukom.

Snimak je dobio blizu pola miliona sviđanja, a na njemu se vidi iskrena ljubav dečaka i psa. Dečak je još veoma mali, čak se još nije oprostio ni od cucle, a ovaj zlatni retriver se ponaša prema njemu baš poput roditelja. On ga njuška, liže, umiljava se, a u jednom trenutku se čini da ga štiti i zaista miluje. Ljubav između mališana i psa je toliko očigledna da je gotovo opipljiva. Komentari su bili toliko jednoglasno pozitivni, da su se svi složili da je u pitanju čista emocija i prava ljubav između deteta i psa.

- Najlsađa stvar ikada -

- Ovaj pas kao da mu šapuće: "Brzo rasti moj dečače, moje vreme nije poput tvog, a još toliko avantura nas čeka" -

- Ovaj pas zaista voli i obožava ovog dečaka. Koliko je divno imati psa ovakvog temperamenta -

- Meni je još slađe što je pseća dlaka identične boje kao kosa ovog mališana, zaista kao da su povezani -

- Prava i iskrena ljubav -

- Toliko sam ljubomoran na ove poljupce i zagrljaje -

-  Dete će tako najbolje naučiti sve o ljubavi i iskrenoj odanosti -

-  Zar zlatni retriveri nisu najbolji i najverniji psi? -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)