Kuce

KRENULA JE SVOM PSU DA SREĐUJE NOKTE: Njegova reakcija je bila urnebesna, a video je postao viralan istog momenta! (FOTO/VIDEO)

Gluma ovog ljubimca nesmejala milione., pogledajte i zašto.

12.07.2023 12:00

KRENULA JE SVOM PSU DA SREĐUJE NOKTE: Njegova reakcija je bila urnebesna, a video je postao viralan istog momenta! (FOTO/VIDEO)
Instagram-funnydogs_ig

Valasnici kućnih ljubimaca su otišli toliko daleko da su počeli da se prema njima ponašaju kao prema deci. Redovno kupanje, šišanje, održavanje higijene, pedikir i manikir se podrazumevaju. Ljubimci nisu veliki ljubitelji salona pa su vlasnici primorani da u svome domu pokušaju da srede ljubimca.

Pojedine rase pasa su veoma tetralne, a među njima prednjače haskiji, tako da snimaka ove rase ima najviše na društvenim mrežama. Ipak, i druge rase pasa su se pokazale kao vema domišljate u oponašanju povreda ili mnogih drugih stanja kako bi odbili da urade ono što vlasnik očekuje od njih, a u ovom slučaju to je Zlatni retriver.

Instagram-funnydogs_ig

Pas koji odbija da mu se seku nokti

Svi koji imaju psa ili mačku koji borave u kući znaju koliko njihove kandže i šapice mogu da naštete nameštaju. Vlasnica psa je rešila da stvar ne prepušta slučaju već da svom psu sama skrati nokte. Ona je uzela njegovu šapu u ruku, ali njegova reakcija je bila urnebesna svaki put kada bi je uzela u ruku.  Pas bi iznova i iznova "teatralno padao u nesvest" ne bi li izbegao ovaj ritual.  

Međutim. ono što je još fascinantnije jeste mačka u pozadini koju skoro niko nije primetio od njegovog glumatanja. Ona nije reagovala, što znači da ovo nije prvi put da se ovo dešava. 

 

Instagram-funnydogs_ig

Mačka apsolutno ne reguje na dramu ovog psa

- I Oskar odlazi…. - stoji u opisu snimka koji je ubrzo postao viralan na Instagramu, a komentari su odmah počeli da se nižu.

- Mačka u pozadini nije dovoljno impresionirana ni da pogleda psa koji je inače fantastičan.

- Mačka u pozadini je zato smirena za sve pare.

- Mačka koja misli u sebi: “Evo je opet kraljica drame, koliko je predvidiva!”.

- Psa što pre staviti u neki film.

- Smejem se do suza - glasili su samo neki od komentara.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)