Kuce

DVA PSA UŽIVALA SU NA DOKU KADA JE ČUDNO STVORENJE ZAPLIVALO ISPOD NJIH: Dok je vlasnik u šoku posmatrao scenu, usledila nezapamćena drama! (FOTO/VIDEO)

Pas je, uočivši opasnost, bez mnogo premišljanja odmah uskočio u vodu.

08.07.2023 11:01

DVA PSA UŽIVALA SU NA DOKU KADA JE ČUDNO STVORENJE ZAPLIVALO ISPOD NJIH: Dok je vlasnik u šoku posmatrao scenu, usledila nezapamćena drama! (FOTO/VIDEO)
Instagram-vandenbulkjamie

Psi su zaštitnički nastrojeni prema gazdama i nema toga šta pas neće uraditi da zaštiti svoju teritoriju ili da odbrani osobu koju voli. Mnogi misle da su manji psi “prgaviji” da imaju agresivniju narav i temperamentniji stav, a to se pokazalo tačnim bar na sledećem snimku.

Na obali francuske rivijere vidimo dva psa srednje veličine koji stoje visoko iznad nivoa mora i posmatraju vodu. Odjednom nešto počinje da se kreće po njoj. Na prvi pogled se ne vidi lepo šta je i primetno je da su oba psa uznemirena, međutim, za razliku od jednog psa koji uplašeno posmatra čudno svorenje koje se velikom brzinom kreće kroz vodu, drugi pas je uradio nešto neverovatno.

Naime, ovaj pas ,koji je srednje veličine, uočio je neobično stvorenje u vodi koje mu nije delovalo nimalo prijateljski, a ispostavilo se da je njegov instinkt bio ispravan budući da je u vodi bila ajkula. Pas je, uočivši opasnost, bez mnogo premišljanja odmah uskočio u vodu i pojurio smrtonosnu ajkulu. On ne samo da je uskočio u duboku vodu sa prilične visine, već je počeo da pliva jureći ajkulu i da laje za njom. Na opšte zaprepašćenje, ajkula se uplašila i zaista pobegla.

Iako sama ajkula nije bila preterano velika, bila je neuporedivo veća od ovog malenog psa koji je bukvalno skočio na nju. Samo da je htela, mogla je da ga povredi i najmanjim potezom. Snimak je pregledan više hiljada puta, a najveći broj komentara nije bio prijateljski naklonjen prema vlasniku ovih pasa.

- Ludi pas koji je pokušao da zajaše ajkulu - stoji u opisu ove objave.

- Nije mi jasan čovek koji snima svog ljubimca koji je upravo skočio ajkuli maltene na glavu, scenario je mogao da bude daleko od smešnog -

- Verovatno je poenta ovog snimka da postoje dva tipa pasa, oni koji su na oprezu i plašljiviji i oni koji odmah kreću u napad. Baš kao što postoje dve vrste pasa, tako postoje i dve vrste ljudi, oni koji ne bi dozvolili svome psu da skoči u čistu opasnost i oni koji bi čekali da vide da li će ajkula da im pojede psa kako bi to snimili -

- Tužno je kako pojedini vlasnici pasa uopšte imaju ove životinje koje bi bez mnogo razmišljanja život dali za njih -

- Ovom čoveku koji ni na koji način nije ni pokušao da dozove psa nazad i eventualno ga spase bi trebalo odmah oduzeti svaku životinju-

- Ja bih prijavila ovog čoveka vlastima, on bukvalno samo što nije sam bacio psa na ajkulu, šta bi bilo da se ajkula okrenula i rešila da se osveti- 

- Svakako skidam kapu za hrabrost ovom psiću- samo su neki od komentara koji su se nizali na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)