Zanimljivosti

ZATRAŽIO JE STARICI NOVAC DA KUPI ĆERKI USKRŠNJI UKRAS, a kada je ona to odmah uradila, usledio je šok! Pružio joj je jaje i rekao da ga otvori, nesrećna žena je vrisnula i BRIZNULA U PLAČ!

Isprva se činilo da žena pomaže mladom čoveku, ali je ubrzo usledio obrt.

13.04.2023 11:01

ZATRAŽIO JE STARICI NOVAC DA KUPI ĆERKI USKRŠNJI UKRAS, a kada je ona to odmah uradila, usledio je šok! Pružio joj je jaje i rekao da ga otvori, nesrećna žena je vrisnula i BRIZNULA U PLAČ!
Printscreen/TikTok/isaiahgarza

Život je pun nepredviđenih situacija i iznenađenja, a u to se uverila vremešna žena dok je kupovala u jednoj radnji. Iako je mislila da će to biti samo još jedan dan ispunjen uobičajenim razgovorima s drugim kupcima, koji možda žele pomoć pri kupovini, situacija je bila potpuno drugačija.

Naime, njoj je u momentu prišao muškarac noseći uskršnji ukras i postavio joj neobično direktno pitanje da li ima da mu pozajmi novac za kupovinu.   

- Oprostite, pokušavam da kupim ćerki ovu uskršnju korpu. Želim da vas pitam imate li koji dolar da mi date za to? - upitao je gospođu muškarac koji pritom krišom snimao njenu reakciju.  

Ona je bez razmišljanja uzela novčanik

- Naravno da imam... evo ako će pomoći... evo.. - rekla je ona ljubazno pružajući mu najmanje 10 dolara, što je bilo daleko više od cene uskršnje sitnice. 

Printscreen/TikTok/isaiahgarza

Žena je bez pogovora pružila Tiktokeru više od 10 dolara

Nakon što su se upoznali momak ju je pitao zbog čega je tako darežljiva, a žena je rekla da je takva oduvek i da uskoro puni 75 godina. To je bio dovoljan povod za momka da joj daruje nešto neobično. Naime, on je pružio starici ukrasno uskršnje jaje u znak zahvalnosti, što je ona dočekala s potpunim oduševljenjem. Međutim, usledio je najjači trenutak kada je momak zatražio od gospođe da otvori jaje. Nemajući predstavu šta se u njemu nalazi ona je to i uradila vidno raspoložena, ali ono što je ugledala u trenu joj je nateralo suze na oči.

Žena se rasplakala kada je unutar jajeta videla novac i to ni manje ni više bego 500 dolara.

- Kasnim sa plaćanjem stanarine. Ovo će me rasteretiti. Sada mogu da platim. Nikada vas neću zaboraviti, nikada. Vi ste sada deo mog života - zaplakala je velikodušna žena.  

Od uzbuđenja je rekla da će vrisnuti, što je i učinila na insitiranje Tiktokera po imenu Azijah Garza. Njega je to posebno nasmejalo i obradovalo.

@isaiahgarza I asked a stranger if they could buy my daughters Easter basket then this wholesome moment happened ❤️ We surprised her with over $500 & a new TV. It turn out she was behind on her rent 😭🙏🏼💕 #wholesome #kindness #giveback #beautiful #easter ♬ original sound - Isaiah Garza

Ovaj video je očekivano izazvao salve reakcija oduševljenih ljudi. 

- Vau... ona je neverovatna. I pored toga što ne može da plati stanarinu u stanju je i dalje da nekome pomogne. Dobro odrađeno, čoveče -

- Ne bih da melodramatiuzujem, ali volim je -

- Kada bih mogao da dam ovom videu milon srca to bih učinio - 

- Hej čoveče, želim da ti kažem da si mojoj majci ulepšao dan. Ne prestaje da priča o tebi. Mnogo ljubavi -

- Bog te blagoslovio - komentarisali su korisnici TikToka.

U nastavku videa žena je rekla Tiktokeru da će najverovatnije kupiti i TV. Momak ju je upitao da li bi mogao da joj se pridruži u razgledanju, što je ona odmah prihvatila. Nekoliko trenutaka nakon toga, kada je ona odabrala jedan, Tiktoker joj je rekao da će joj ga on kupiti, što je bio novi šok za nju.

Snimak je pokupio 1,4 miliona sviđanja, a korisnici mreže su bili oduševljeni gestom mladog čoveka, ali i žene koja i pored svojih finansijskih problema može i želi drugome da pomogne. Većina se složila da se "dobro dobrim vraća" i da ne treba mnogo kako bi se izmamio nečiji osmeh i ulepšao dan.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)