Zanimljivosti

ČULA JE NEOBIČAN ZVUK I SNIMILA MRAČNI KUTAK DOMA, A ONDA JE NEŠTO KRENULO KA NJOJ: Snimak koji nikoga ne može da ostavi ravnodušnim (VIDEO)

Jedna Tikokerka je potpuno nenadano dobila ogromnu pažnju korisnika te društvene mreže, a evo i razloga.

12.04.2023 16:10

ČULA JE NEOBIČAN ZVUK I SNIMILA MRAČNI KUTAK DOMA, A ONDA JE NEŠTO KRENULO KA NJOJ: Snimak koji nikoga ne može da ostavi ravnodušnim (VIDEO)
tiktok/elmospike

Još kad smo bili deca stariji su nas zastrašivali pričama o vešticama i drugim "čudovištima" koje se kriju u mračnim ćoškovima našeg doma. Prema pričama, ta stvorenja su se nekako uvek krila u podrumima ili na tavanima. Otuda su nastali i brojni horor filmovi upravo sa takvom tematikom.

Nekako se uvek u mraku "krio" neki demon koji bi nas napao, ugrozio živote. Vodeći se tim strašnim scenarijima, jedna žena je snimila video o "demonu" koji se nalazi u njenom podrumu.

tiktok/elmospike

Čula je šuškanje u podrumu, a onda je prizvala "demona"

U jednom trenutku ona je snimala svoj podrum koji je u potpunom mraku. Posle nekoliko sekundi u kadru su se pojavila dva oka koja su svetlela i izazivala jezu. Međutim, kako se ubrzo ispostavilo, nije bila reč ni o kakvom opasnom demonu kako je ona to napisala u opisu snimka, već o preslatkoj crnoj mački. Ona je potrčala ka svojoj vlasnici čim je videla kesicu sa svojom omiljenom hranom koju je ona držala u ruci.

Ovaj video-snimak prikupio je više od 600.000 pregleda na TikToku i čak 3.000 komentara.

- Čuva podrum od lopova -

- U trenutku sam se uplašila, a onda sam videla ovu pufnicu i nasmejala se od srca -

- Svako bi trebalo da ima ovakvog demona da ga čuva -

- Zamisli u mraku da ti ovako zasvetle oči, pretrnula bih od straha -

- Kako je opasan demon, na hranu se odmah odaziva - samo su neki od komentara ispod šaljivog video-snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)