Zanimljivosti

"OVAKO IZGLEDA PAKAO"! Da li biste se provozali na ovoj spravi? (VIDEO)

Vožnja na jednoj vrsti rolerkostera ledi krv u žilama, a pogledajte o čemu se radi.

12.04.2023 14:30

"OVAKO IZGLEDA PAKAO"! Da li biste se provozali na ovoj spravi? (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mimi95k

Kada odlazimo na putovanja uvek tražimo mesta gde bismo mogli da se dobro zabavimo, a često su to parkovi i mesta gde ima mnogo provoda, poput luna-parkova.

Kao mali smo voleli da se provozamo na ringišpilu i u autićima, a vremenom su se naše granice pomerale, pa smo kao odrasli poželeli vožnju i na drugim spravama koje garantuju zabavu - balerina, rolerkoster, "makaze". Međutim, mnogi će reći da se vožnja na naizgled opasnim i izazovnim spravama izbegava, što se posebno odnosi na one sa slabim srcem, budući da je količina adrenalina koja se luči prilikom vožnje na njima luči takva da može ugroziti i zdravlje

Ipak, postoje i oni adrenalinski zavisnici koji naizgled ne razmišljaju mnogo o posledicama pa jedva čekaju da sebi ubrzaju puls i dobro se zabave. Ali koja je granica trpljenja? Ako se recimo nalazite na jednoj ogromnoj spravi koja vas poput mešalice okreće i spušta gore, pa dole potpuno nasumično i agresivno, pitanje je koliko biste mogli da izdržite pa makar bili i jedan od najozbiljnijih ljubitelja opasnih vožnji. 

Printscreen/TikTok/mimi95k

Ova sprava agresivno "meša" ljude tokom vožnje i brzo ih pomera u svim pravcima 

Snimak koji je ovih dana obišao TikTok i mnoge ostavio bez teksta sakupio je 6,1 milion sviđanja. Mnogi su priznali da su u šoku zbog onoga što vide, navodeči da se pred njihovim očima upravo odvila jedna stravična scena.

- Umirem gledajući -

- Najluđi način da umreš -

- Ovo mi stvara traumu - 

- Ovako izgleda pakao - 

- Ovo je nepotrebno agresivno - 

- Posle toga spremni su na putovanje na Mesec - komentarisali su zaprepašćeni korisnici mreže. 

Snimak ima više od 200 hiljada komentara i izazvao je zaprepašćenje kod ljudi zbog hrabrosti onih koji su se odvažili da sednu u opaku spravu. Njihov vrisak je dodatno kod mnogih izazvao strah, pa su Tiktokeri komentarisali da ne mogu da pretpostave kakav je adrenalin svih onih koji su se našli u "mašini". Većina je rekla da se ni po cenu, pa čak ni da im neko plati, ne bi "provozali tim čudom", međutim, bilo je i onih koji su to shvatili kao dobru zabavu i izazov pa su rekli da u životu uvek treba isprobati nove stvari.

Mnogi su komentarisali publiku koja je sa zemlje pratila ceo "šou", rekavši kako veruju da ni njima nije bilo lako da posmatraju "lomatanje" i da su verovatno bili srećni što ne učestvuju u vožnji nego su samo u publici.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)