Zanimljivosti

NEPOZNATA DEVOJKA MU JE ZASPALA NA RAMENU U PARKU, A ONDA JE NASTAO ŠOK! Kada se trgla iz sna usledio je neočekivani razvoj događaja! (VIDEO)

Spontano je spustila glavu na njegovo rame, a on se izgleda odmah zaljubio.

09.04.2023 16:01

NEPOZNATA DEVOJKA MU JE ZASPALA NA RAMENU U PARKU, A ONDA JE NASTAO ŠOK! Kada se trgla iz sna usledio je neočekivani razvoj događaja! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/matt.tv

Retko se dešava da na ulici flertujemo sa nekim, naročito ako je potpuni stranac u pitanju. Iako postoji bezbroj načina da upravo tako zaista upoznamo nekoga ko nam odgovara, većina je suzdržana i prepušta takve aktivnosti za vreme izlazaka ili u periodu privatnih druženja. To pruža mogućnost da sa nekim detaljnije porazgovaramo i ostvarimo bliskiji kontakt.

Dok je sedeo na klupi u parku jedan muškarac je došao u iskušenje da zatraži broj telefona devojke koja se sasvim slučajno zadesila pored njega. I to, kako su primetili mnogi, nije bilo uopšte toliko neobično, budući da je devojka dala otvoreni povod za tako nešto. Naime, dok je i ona sedela na klupici, u jednom trenutku je zaspala i oborila glavu na mladićevo rame. Momak je to najpre dočekao s nevericom, a u jednom trenutku je bio toliko zbunjen da nije znao šta da radi. Pokušao je da polako probudi plavokosu devojku i da uspostavi kontakt, a onda je shvatio da je u pitanju prava lepotica.

Ona se u jednom momentu trgla iz sna i zbunjeno pogledala muškarca do sebe. 

Printscreen/TikTok/matt.tv

Momak je polako probudio devojku, a onda shvatio da je u pitanju prava lepotica 

- Hej, šta se dešava? Zaspala si?! Jako si lepa - prokomentarisao je momak direktno.

Nakon što mu se ona zahvalila uz zagonetan smešak on joj je zatražio broj telefona, ali je ona to odbila i samo hladno ustala i otišla. Momak je bio vidno razočaran i na licu mu se videlo da mu nije svejedno.

Takav razvoj događaja potpuno je razočarao korisnike TikToka, gde je snimak dvoje mladih postao izuzetno popularan.

- Žao mi je zbog njega -

- Emocionalna katastrofa -

- Ali njegova faca kada je otišla... Neprocenjivo! -

- Ja bih te pustio da nastaviš da spavaš -

- Prvo zaspiš čoveku na ramenu, pa ga iskuliraš... - 

- Devojko, on izgleda kao najslađi momak - komentarisali su korisnici mreže.

Većina je bila razočarana krajnjim ishodom misleći da će momku "upaliti" da uzme broj od devojke. Prokomentarisali su da je njegov nastup bio izuzetno džentlmenski i da je delovao kulturno, ali da se devojci sve to očigledno nije dopalo.

Naravno, u pitanju je bio još jedan u nizu socijanih eksperimenata kako bi se utvrdila reakcija ljudi na prolaznike koji nasumično zaspe pored njih. Naravno, mladić nije znao šta je po sredi, dok je devojka bila model i učestvovala je u jednom vidu skrivene kamere. U većini slučajeva takvi eksperimenti su se pokazali pozitivnim kod muškaraca jer oni nisu iznenađeno i ishitreno reagovali, već potpuno prirodno prihvatali "spavače". Sa ženama je situacija bila nešto drugačija, pogotovo kada su na njih želeli da se naslone nepoznati pripadnici jačeg pola.  

Svakako, eksperiment je naterao Tiktokere na razmišljanje da li su devojke u startu neraspoložene za komunikaciju i da li su probirljive. Bilo je i onih koji su komentarisali da je potez mladića bio preuranjen i da je trebalo da krene polako i dosta hladnije u "napad".

BONUS VIDEO:

Komentari (0)