Zanimljivosti

BAKA STARA 100 GODINA GA JE HITNO POZVALA DA DOĐE: Pretrnuo je od straha, a onda se ona pojavila pred njim! (VIDEO)

Poznati Tiktoker iz porodice Furha objavio je snimak koji je privukao veliku pažnju korisnika te mreže.

08.04.2023 18:01

BAKA STARA 100 GODINA GA JE HITNO POZVALA DA DOĐE: Pretrnuo je od straha, a onda se ona pojavila pred njim! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/thefurrhafamily

Furha porodica jedna je od najpraćenijih na TikTok mreži. Poreklom su iz Istočne Azije i veći deo porodice čine muškarci. Kroz zabavan i šaljiv sadržaj približavaju svoju kulturu i način kako funkcionišu, što je mnogima izuzetno zabavno. Na popularnoj društvenoj mreži prati ih 11,6 miliona korisnika.

Otac koji je u 50-im godinama je glavni lik sadržaja koji kreiraju i on na različite načine pokušava da kroz smeh oslika i prikaže figuru oca u porodicu, kao i njegovu zaštitničku ulogu. Međutim, jedan njegov snimak u kom se pojavljuje i njegova, verovali ili ne, stogodišnja baka, privukao je posebnu pažnju i to sa snažnim razlogom. 

Naime, on je opisao kako ga je baka iznenada pozvala, a budući da je u poodmaklim godinama uplašio se da se nešto ružno dešava. Međutim, kada je stigao u njen dom, tamo ga je sačekalo više nego lepo iznenađenje. Na kraju je od sreće i zaplesao sa ženom koja se očigledno savršeno oseća na prahu 11. decenije života. 

Printscreen/Tiktok/thefurrhafamily

Tiktoker je zaplesao od sreće sa bakom videvši da nešto ukusno sprema za njega

- Kada tvoja stogodišnja baka još voli da te hrani - piše u opisu objave. 

Za to vreme njih dvoje plešu oko tradicionalnog rapskog jela "davali" ili jednostavnije rečeno modifikovane varijante naše sarme. Tiktoker oduševljeno gleda u tradicionalno jelo dok ga baka ponosno drži za ruku i predvodi kolo. Snimak je nasmejao njegove pratioce koji su prokomentarisali kako vremešna starica izgleda odlično za svoje godine, pa su pohvalili i njene kulinarske sposobnosti

@thefurrhafamily She still makes the best dawali in the village #food #fyp #arab ♬ الصوت الأصلي - ...

- Izgleda odlično za nekoga ko ima 100 godina -

- Kunem se da je jača od mene -

- Blagosloven si što je imaš. Mašala -

- O, ovo je neverovatno. Drago mi je da još imaš baku - komentarisali su korisnici mreže.

Tiktokeri su bli oduševljeni energijom bake koja deluje daleko mlađe nego što jeste. Komentarisali su da na divan način njih dvoje pokazuju privrženost i brigu i da su retki slučajevi videti da neko na taj način brine o svojoj baki i priređuje joj zabavu. Mnogi su prepoznali jelo iako se u drugim zemljama zove drugačije. Jedan korisnik je pitao da li je to dolma, što je vrlo slično sarmama

@thefurrhafamily Mom says the boys shall eat 🫡 #breakfast #fyp ♬ Sunshine - WIRA

Inače, poznati Tiktoker otac često na toj mreži ističe svoju naklonost prema ćerki. Budući da je jedinica među petoro braće, otac joj redovno daje prednost i svu ljubav u odnosu na momke. U jednoj od mnogobrojnih objava on je pokazao na koji način priprema doručak za svoju decu, za razliku od svoje supruge. Naravno, sve je to u cilju zabave i smeha, ali njihova gluma je toliko realna da jednostavno izgleda kao da žive takvim načinom života.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)