Zanimljivosti

STAO JE DA OD NJE TRAŽI BESPLATNU KROFNU, A ONDA JE USLEDIO VELEOBRT: Kada mu je pokazala koliko je velikodušna pružio joj je nešto iz džepa i ženi su suze same počele da liju! (VIDEO)

Nepoznati muškarac učinio je za nju nešto čemu se nikako nije nadala, što ju je potpuno raznežilo, baš kao i na stotine hiljada ljudi na TikTok mreži.

26.06.2023 16:01

STAO JE DA OD NJE TRAŽI BESPLATNU KROFNU, A ONDA JE USLEDIO VELEOBRT: Kada mu je pokazala koliko je velikodušna pružio joj je nešto iz džepa i ženi su suze same počele da liju! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/isaiahgarza

Život mnoge natera da se na razne način snalaze i zarađuju, naročito kada imaju nepredviđene situacije s kojima moraju da se izbore. Među njima je i jedna žena koja je radila na ulici i bila primorana da po ceo dan sprema i prodaje krofne ne bi li sakupila novac za sahranu svojih roditelja koji su iznenada preminuli. A onda je jednog dana za njen štad došao čovek koji ju je zamolio za jednu besplatnu krofnu, budući da, kako je rekao, nije imao novca da plati. I kako to obično biva, oni koji imaju najmanje najviše i daju, pa je žena, bez obzira na svoju tešku situaciju, bez pogovora rekla kako će mu izaći u susret.

Međutim, onda je uradila nešto što je ovog čoveka ostavilo bez reči. Rekla mu je da će mu dati čak 3 krofne, što je njena bukvalno ostavilo bez reči. 

Priintscreen/TikTok/isaiahgarza

Žena je bez pogovora rekla da će pomoći muškarcu, iako je bila u podjednako teškoj situaciji i bio joj je potreban novac

- Hvala vam. Slatki ste kao i ta čokolada. Zbog čega mi pomažete? - upitao ju je čovek.

Ona mu je odgovorila rečima koje su ga još više ganule. 

- U redu je. Treba da pomažemo jedni drugima - rekla je ona nakon što je to ukucala u telefon u program za prevođenje kako bi se tačno izrazila. 

Naime, njen engleski nije bio toliko dobar, ali je razumela muškarca koji joj je zatražio pomoć. 

Budući da je čovek bio dirnut njenim gestom, odlučio je da i on njoj pomogne. Tada je iz džepa izvadio svežanj novčanica i pružio joj je 500 dolara kao znak zahvalnosti. Žena je isprva bila iznenađena, zanemela je od šoka, a potom počela da odbija novac, a više nije mogla da se suzdrži, pa je zaridala. Kroz suze je prihvatila dobročinstvo dragog čoveka i tek tada mu se otvorila rekavši kako je prošlog meseca doživela porodičnu tragediju kada je izgubila i oca i majku zbog čega radi danonoćno kako bi pokrila troškove sahrane i pomogla bolesnoj baki. 

- Radim od ujutru do uveče i još uvek to nije dovoljno. Vi ste mi najbolji prijatelj. Volim Vas, hvala - kroz suze je ponavljala, a zatim ga i zagrlila.  

@isaiahgarza This street vendor sells donuts everyday from morning to night to pay for her parents funeral ❤️🥹 She gave me 3 free donuts then I surprised her with a beautiful gift & the most wholesome moment after 🥰🍩💕 #kindness #streetvendors #wholesome #isaiahgarza #giveback #beautiful ♬ original sound - Isaiah Garza

Snimak ove srdačne žene postao je viralan na TikTok mreži i sakupio čak 2 milona sviđanja. Mnogi Tiktokeri su bili dirnuti scenom rekavši kako je i u nemaštini žena pokazala prave vrednosti, baš kao i muškarac za kog se kasnije ispostavilo da je poznati Tiktoker Isa Garza.

- O Bože, napravite fond za nju odmah! Ja ću donirati, naterala me na suze! - 

- Trebalo bi da joj damo više para i podrške -

- Oni koji imaju najmanje, uvek daju najviše -

- Hvala na dobročinstvu i što pomažete predivnim ljudima poput nje... - 

- Jadna devojka, neka joj roditelji počivaju u miru. Ima predivnu dušu i zaslužuje najbolje - komentarisali su korisnici mreže.

Inače, Isa Garza je poznati Tiktoker kog na toj mreži prati 8,4 miliona ljudi. Njegovi sadržaji su zabavnog karaktera, ali ima dosta i onih u kojima on pokazuje humanost i dobrotu. Kroz razne eksperimente i ankete u kojima učestvuju građani, on usrećuje ljude i pokazuje da dobra dela nisu izumrla i da treba promovisati prave vrednosti i pomagati ljudima u nevolji. On je u jednoj objavio prikazao kako je otvoren fond da se ženi iz ovog video-zapisa pomogne, objasnivši svojim pratiocima gde i kako mogu da uplate novac

BONUS VIDEO:

Komentari (0)