Zanimljivosti

PROSLAVLJALA JE 94. ROĐENDAN I NI SANJALA NIJE ŠTA ĆE JOJ SE DOGODITI: Dobila je poziv, a potom vrisnula od šoka i završila na zemlji! (VIDEO)

Jedna vremešna majka prilično je emotivno doživela čestitku za svoj rođendan, a evo i zašto.

26.06.2023 10:30

PROSLAVLJALA JE 94. ROĐENDAN I NI SANJALA NIJE ŠTA ĆE JOJ SE DOGODITI: Dobila je poziv, a potom vrisnula od šoka i završila na zemlji! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/elationtok

Rođendani su prilike da se porodica i prijatelji okupe kako bi nekome uveličali taj dan, a oni koji silom prilika nisu fizički prisutni, koriste mogućnost da putem telefona slavljeniku požele sve najbolje.

Jedna baka uživala je slaveći 94. rođendan u dvorištu svoje kuće, gde su se okupili njeni najbliži članovi rodbine i prijatelji. Sreća na licu joj je bila vidljva jer je bila okružena voljenima, a ono što ju je posebno radovalo jeste što su oko nje bili i unuci i praunuci. Međutim, jedna osoba je nedostajala. U pitanju je njen sin koji je fizički bio daleko, pa je pozvao majku telefonom kako bi joj poželeo zdravlje i sreću. Ona je poziv dočekala s velikom radošću, ali po izrazu lica bilo je više nego jasno koliko joj on nedostaje. 

Printscreen/TikTok/elationtok

Majka je razgovarala telefonom sa sinom ni ne sluteći šta je čeka

Starica je razgovarala sa sinom preko telefona, govoreći mu kako se sjajno provodi s porodicom i da su se svi okupili. 

- Svi su tu. Trebalo je da i ti budeš - čuje se kako mu govori majka kroz osmeh, koji je ipak prikrivao tugu. 

S druge strane, sin je u jednom trenutku počeo majci da peva slavljeničku pesmu, poželevši joj sve najlepše i rekavši joj koliko je voli. Starica nije skidala osmeh sa lica, dok je istovremeno skrivala suze u očima. 

- I ja tebe volim. I ja tebe volim. Svi su tu sem tebe i Adrijana - dodala je ona.

Međutim, u tom trenutku joj je neko uzeo slušalicu iz ruke i okrenuo je na drugu stranu. Iza nje je stajao on. 

Starica je vrisnula od sreće i iznenađenja, a porodica ju je pridržala kako se ne bi srušila na zemlju, budući da je u ozbiljnim godinama i da joj je u jednom trenutku bilo loše. Njen sin, sa kojim je upravo razgovarala telefobnom, pojavio se s buketom cveća pred majkom i odmah ju je zagrlio. Emotivna scena je sve dirnula, kako prisutne tako i one koji su putem društvenih mreža svedočili neočekivanom susretu.

- Ništa kao majka -

- Ona izgleda apsolutno predivno za 94 godine... prelepa dama -

- Plačem, a trebalo bi da počnem da radim za deset minuta -

- Tvoje bebe su zauvek za tebe bebe -

- Predivno - komentarisali su ljudi na Tiktok mreži.

Tiktokeri su bili dirnuti tom scenom, te su rekli da je vreme provedeno s roditeljima nepocenjivo i da treba uživati u svakom trenutku sa njima. Drugi su se osvrnuli na baku rekavši kao je majčinska ljubav bezuslovna, bilo da deca imaju 20 ili 70 godina.

- Ne znaš da voliš dok ne dobiješ dete - zaključila je jedna Tiktokerka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)