Zanimljivosti

UŠLA JE U LIFT, A POSLE PAR SEKUNDI USLEDIO JE HOROR: Pod je pukao, nastali su vrisak i drama (VIDEO)

Ovakvom razvoju situacije niko se nije nadao.

20.06.2023 11:01

UŠLA JE U LIFT, A POSLE PAR SEKUNDI USLEDIO JE HOROR: Pod je pukao, nastali su vrisak i drama (VIDEO)
tiktok/pranksunited

Od kada su uvedeni liftovi u zgrade, mnogo je olakšano kretanje kroz višespratnice, posebno onima koji sa sobom nose neki teret. Pored brojnih benefita koje donose, mnogi se i dalje plaše da se njima voze iz straha da će se u njima zaglaviti ili doživeti neku drugu neprijatnost.

U starijim zgradama liftovi se neretko kvare, bilo da se zaglavljuju ili jednostavno prestanu da rade. Retki su oni zastrašujući trenuci kada se i zaglavljuju u međuspratnom prostoru. Tada uglavnom nastaje panika za svakoga ko se u njemu nađe. 

tiktok/pranksunited

Gledala se u ogledalo a onda se pod samo otvorio

Međutim, da li vam se ikada desilo da pod lifta propadne? To se ipak jednoj devojci desilo, a kamere su sve snimile. Naime, devojka u zgradi je nonšalantno prošla kroz vrata ovog dizala, gledajući svoj odraz u ogledalu i nameštajući frizuru. Posle samo par sekundi pod se otvorio i devojka je propala kroz njega. Letela je nekoliko metara, a po njoj je padalo perje i neka lepljiva tečnost.

Ovaj snimak postao je viralan i bilo je jasno da je reč o montaži, zapavo replici lifta kroz koje su mnogi prolazili i suočili se sa ovim neverovatno strašnim i neprijatnim iskustvom.

- Ovo je zastrašujuće -

- Vidi se da je namešteno, ali reakcije ljudi su fantastične -

-  Ovo je genijalno osmišljeno -

- Više nikada neću ući u lift nakon ovog snimka - samo su neki od komentara ispod snimka na TikToku.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)