Zanimljivosti

PRI SLETANJU SA IBICE U AVIONU SU ZATEKLI ŠOK SCENU: Putnici su izbezumljeno gledali u deo za prtljag, kako je moguće da niko nije primetio šta se tu krije? (VIDEO)

Nekima će ovo putovanje ostati zauvek urezano u pamćenje ali ne zbog provoda, već zbog scene pri povratku kući.

13.06.2023 18:01

PRI SLETANJU SA IBICE U AVIONU SU ZATEKLI ŠOK SCENU: Putnici su izbezumljeno gledali u deo za prtljag, kako je moguće da niko nije primetio šta se tu krije? (VIDEO)
tiktok/domdolla

Kada se pomene Ibica, svima su prva asocijacija celodnevne lude žurke na plaži na kojima se stvaraju nezaboravne uspomene. Čak i oni koji su povučeniji, tamo popuste sve svoje stege i prepuste se maltene karnevalskoj atmosferi.

Ipak, nekada treba imati meru kako sebe ne biste doveli u nepredviđene situacije koje ujedno mogu da dovedu i u opasnost koje možda nismo ni svesni. To se desilo jednom mladiću o kojem sada govori ceo svet. Naime, jedan čovek postao je viralan kada je tokom proteklog vikenda na TikToku objavio jedan neverovatan snimak iz aviona koji napušta Ibicu. Na njemu možemo videti putnika kako se budi u pregradi za skladištenje ručnog prtljaga koja se nalazi iznad sedišta putnika za skladištenje iznad glave u avionu.

Na snimku se vidi neidentifikovani muškarac koji nosi nešto što izgleda kao fudbalski dres kako se kikoće dok se izvlači iz pregrade dok putnici počinju da se iskrcavaju.Snimak je postavio australijski producent haus muzike Dominik Mateson i do nedelje je pregledan skoro 592.000 puta.

- Jednog minuta ste u klubu na Ibici, sledećeg se probudite u pregradi Rajanera - piše u natpisu na videu.

U daljem objašnjenju ovog neverovatnog snimka on je napisao da se 40 muškaraca u zadnjem delu aviona ludo zabavljalo te da su gurnuli svog druga u deo za prtljag kada je avion sleteo. 

Nekoliko korisnika TikTok-a bilo je radoznalo da sazna celu priču.

- Napomena sebi: preskočite Ibicu -  

- Moram odmah da saznam sve o ovoj priči -

 - Poštovanje, uspešno ste sleteli - samo su neki od komentara koji su se nizali.

Neobično putovanje ovog čoveka postalo je jedna od mnogih ludih priča, koje su se dogodile u avionu. Ranije ovog meseca, jedna žena je odložila ceo let i potom je odvučena nakon što je sve „vređala“. Snimak žene koju su putnici uhvatili kako vrišti dok je policija nasilno odvodi.

Svađa na letu Delte koji je leteo za Francusku dovela je do toga da je ceo avion bio preusmeren kada se neukrotivi putnik oslobodio lisica i počeo da pravi haos.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)