Zanimljivosti

RUSKINJA JE PREŠLA U ISLAM, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKA ZBOG KOJE JE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Lepotica nije ni slutila šta je čeka (FOTO)

Rusija je za nju sada daleko zaboravljena prošlost.

08.06.2023 16:00

RUSKINJA JE PREŠLA U ISLAM, A ONDA JOJ JE STIGLA PORUKA ZBOG KOJE JE PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA: Lepotica nije ni slutila šta je čeka (FOTO)
Printscreen/TikTok/asya.click

Postoji čuvena izreka da se uz "život ne dobija uputstvo" i to je tačno jer se u većini slučajeva pokazalo da on ne ide onim tokom kako planiramo i zamišljamo. Barem tako tvrde mnogi iz svojih iskustava koji ni u snovima nisu zamišljali kuda će ih život odvesti i šta će sve na tom putu proživeti.

Printscreen/TikTok/asya.click

Asia je proputovala svet i imala je dinamičan život

Tako je mislilila i jedna devojka iz Rusije koja je bila uspešna poslovna žena, zarađivala veliki novac, putovala širom sveta i konačno se preselila da živi na ostrvu Bali. Budući da je prošla kroz težak period, mnoge proplakane noći misleći da za nju nema nade, napokon je pronašla utehu kada je prošle godine prešla u Islam.

Odlučila je da se posveti praktikovanju vere i svakodnevnim molitvama, pa je na to nagovarala i svoje prijatelje, jer je smatrala da to inače ne rade dovoljno. Kako je za sebe odabrala miran život , Asia je mislila je da će sve ići tim tokom. Međutim, jednoga dana njen život se opet preokrenuo kako se nije nadala. Ona je u svom inboksu na društvenim mrežama dobila poruku od  momka iz Turske sa pitanjem "Da li si zainteresovana za Islam?"

- Kako da ti kažem, ja sam Muslimanka - odgovorila je devojka u poruci.

- Ah lepo, nadam se da ćemo se danas sresti- nadovezao se momak.

Ubrzo su se njih dvoje upoznali i verili, a sada su i u braku. Život su nastavili u Istanbulu i deluju srećno i zaljubljeno.

@asya.click He always knows what is better for us 🤲🏻♥️ #marriage #muslimcouple ♬ original sound - Agnia On Fire ❤️‍🔥

Asia je pre samo nekoliko godina imala dinamičan život, izlazila je, putovala širom sveta i imala je razne hobije kojima je bila posvećena. Kako je želela da sve te navike zameni mirnijim i životom ispunjen duhovnošću, promenila je navike iz korena, a ubrzo joj se na tom putu priključio i njen muž.

 

 

Tiktokerka u jednoj od svojih objava navodi kako je kao devojčica mislila da će se udati za momka slovenskog porekla sa svetlim očima i kosom, što se ispostavilo u praksi potpuno drugačije.

Asia danas živi ispunjen život daleko od Moskve i korporacije u kojoj je zarađivala milione jer je sreću pronašla, kako kaže, u svom miru i potpuno drugačijem poimanju života. Njena "terapija" je život u Istanbulu, a miks dve različite kulture kojima pripadaju ona i njen suprug su samo obogatile njihov život i učinile ga lepšim i srećnijim.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)