Zanimljivosti

ŠETALA JE I ODJEDNOM NASRED ULICE UGLEDALA BESKUĆNICU! Zanemela je i počela da rida kada je shvatila o kome se radi: "Da li me prepoznaješ, ja sam tvoja beba?" (VIDEO)

Video snimak koji je objavljen na TikToku prikazuje prvi susret ćerke s majkom koja je završila kao beskućnica i bila u veoma teškom stanju.

11.06.2023 12:09

ŠETALA JE I ODJEDNOM NASRED ULICE UGLEDALA BESKUĆNICU! Zanemela je i počela da rida kada je shvatila o kome se radi: "Da li me prepoznaješ, ja sam tvoja beba?" (VIDEO)
Printscreen/TikTok/bbleeyap

Žrtva majke za sopstveno dete je toliko velika da neke postupke mnogi ne mogu da razumeju, pa ih čak smatraju i sebičnim. Međutim, Bez obzira na to u kakvom je neko odnosu sa ženom koja ga je rodila ili da li ona živi blizu njega, zahvalnost za život koji je detetu podarila trebalo bi da bude beskonačna. Ipak, neke muka natera i na određene postupke za koje mnogi ne mogu da pronađu opravdanje. Među takvima je i jedna žena koja je svoju ćerku dala na usvajanje dok je još bila beba, a svoj život je nastavila da vodi kao beskućnica.

Budući da je mlada žena sada na sigurnom i da je izgradila svoj život, odlučila je da potraži majku i da joj eventualno pomogne ukoliko za to ima potrebe. Nije, međutim, mogla ni da sanja u kakvom će je stanju zateći dok je besciljno lutala ulicama, pa ju je scena koju je u jednom trenutku ugledala ganula do suza. Majka joj je bila beskućnica koja je preturala po kontejnerima i živela u krajnje nehigijenskim uslovima. 

Posle više dana pružanja pomoći ženi za koju je ona bila tek nepoznata dobročiniteljka, odlučila je da joj konačno saopšti ko je. Reakcija koja je usledila od nesrećne žene nikoga ne ostavlja ravnodušnim.   

Printscreen/TikTok/bbleeyap

Mlada žena je prišla beskućnici ne bi li je ona prepoznala, a onda joj je rekla veliku istinu  

Više dana ona je majku pronalazila na ulici, gde je ona preturala po smeću, pa joj je pružala hranu i novac. Jednog dana je, međutim, odlučila da svojoj biološkoj majci otkrije ko je ona zapravo. Dok je žena sedela na zemlji i pokušavala da pronađe nešto da jede devojka joj se javila upitavši je da li je se seća i zna li ko je ona. Pošto je žena rekla da je se ne seća, ona je odlučila da joj pažljivo otkrije tajnu.

- Da li se sećate svoje mladosti? Da li ste imali bebu? - upitala ju je devojka.

Nakon što je beskućnica potvrdno odgovoila, sledilo je pitanje: "Šta se desilo sa njom?"

- Dobila je bolji dom. Nisam mogla da brinem o njo - odgovorila je žena tužno.

Devojka je odmah potom počela otežano da govori zbog emocija koje su joj navirale.  

- Znam da niste mogli da brinete o njoj i uradili ste pravu stvar, bili ste veoma hrabri. I želim da vam kažem da ste jako lepi - tešila ju je devojka. 

Ona je oprezno pokušavala da beskućnici saopšti vesti, ali se činilo da nikako nije mogla da pronađe prave reči. Uporno je ponavljala kako "ona nije samo osoba koja joj je pomagala novčano", pa bi se razgovor završio ženinim zahvaljivanjem.

- Ja sam zapravo vaša ćerka - nekako je skupila hrabrost da izgovori mlada žena, što je beskućnica dočekala negirajući.

Potpuno hladno je uzvratila da se ona šali.

@bbleeyap

Mommy is the greatest of them all. love all mommy in the world to the moon and back ♬ original sound - bbleeyap

Na kraju ju je nekako, kako se čini, ubedila u svoje tvrdnje, nakon čega su se zagrlile. Devojka je obećal ženi da će brinuti o njoj, a ona joj je zauzvrat ponudila malo hrane.

Snimak je dirnuo mnoge korisnike mreže.

- To je tako divno -

- Hvala ti, Bože -

- Divno je što si je pronašla i oprostila joj. Bog neka te blagoslovi, i tebe i majku. Imate toliko stvari da iskusite zajedno -

- Ne mogu da pričam, sve što znam je da je oproštaj poklon -

- Nadam se. I ja sam dala bebu na usvajanje. Nadam se da će me pronaći - bili su neki od komentara korisnika mreže.

I dok su mnogi bili dirnuti scenom i čitavom situacijom, mnogi od Tiktokera su posumnjali u verodostojnost snimka i prokomntarisali kako su "glumci mogli bolje da odglume ovaj komad". Drugi su naveli kako je verovatno u pitanju scenario kako bi se istakla važnost uloge majke, ali i činjenica da su dec dar od Boga.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)