Zanimljivosti

OSTAVILI SU NA KRATKO DECU SAMU KOD KUĆE, a kada su se vratili zatekli su totalno uništenje! Vrisnuli su od zaprepašćenja: "Kašika u mikrotalasnoj"! (VIDEO)

Prema navodima ispod video-snimka koji se pojavio na TikToku, deca su nepažnjom izazvala havariju, ali srećom niko nije povređen.

14.06.2023 11:01

OSTAVILI SU NA KRATKO DECU SAMU KOD KUĆE, a kada su se vratili zatekli su totalno uništenje! Vrisnuli su od zaprepašćenja: "Kašika u mikrotalasnoj"! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/travinico

Ostaviti decu same u kući, naročito ako ona nisu dovoljno velika da mogu sama da se brinu o sebi, može biti prilično izazovan i opasan potez. Ipak, uprkos tome mnogi roditelji se oslanjaju na njih smatrajući da su ih naučili svemu kada su u pitanju potencijalne opasnosti, kao i da će uraditi sve baš onako kao i kada su oni kod kuće. Međutim, čni se da nije tako.

Naime, koliko god bili sigurni u vaše mališane, pa čak i kada su oni tinejdžeri, činjenica je da deca ne mogu uvek da razmišljaju o svemu, naročito ako su im misli okupirane nečim drugim.

pexels.com

Deca bi trebalo da isključivo uz prisustvo i nadzor odraslih budu u prostoriji gde su uključeni aparati poput rerne

To su dokazali roditelji koji su na TikToku jednim snimkom pokazali na kakav su užas u kući naišli ostavivši decu samu neko vreme. Kako su u objavi napisali, njihovi mališani su navodno zaboravili kašiku u mikrotalasnoj rerni što je izazvalo eksploziju i vatru. Takođe, ono što je sve šokiralo, kao i očajne roditelje, bila je bela smesa, poput snega, koja je prekrivala plafon, i pojedine delove u kuhinji, a za koju mnogi nisu znali šta je i kako je nastala.

Ona je poput paučine bila razapeta po kuhinji, a roditelji su ostali nemi na takav prizor. Pretpostavlja se da je vatra koja je počela da se širi iz mikrotalasne zahvatila izolaciju u kući, objasnio je jedan Tiktoker, posebno na plafonu, i zbog toga je nastao takav haos. Nepažnja i neopreznost dece proizveli su veliku štetu koju će roditelji morati da saniraju. Na sreću niko nije povređen, ali je TikTok snimak šokirao sve i mnogima nije bilo jasno kako se to zapravo sve dogodlo samo zbog kašike.

Mnogi su u komentarima ispod snimka naveli da haos nije proizvela kašika, već iskrica vatre.

- O Bože, nadam se da niko nije povređen -

- Jao, tolika šteta samo iz mikrotalasne! -

- Na kraju znate gde su nestale sve kašike -

- Da li je neko povređen? - 

- Oni više neće dodirnuti bilo koju stvar u kući - komentrisali su korisnici mreže.

Video je u startu mnoge zbunio zato što se radi o brzoj verziji, pa su tražili sporiji snimak kako bi videli šta se zapravo dogodilo. Međutim, i sporija varijata mnogima nije mnogo toga pojasnila, pa su ostali i dalje u čudu jer, kako su rekli, prvi put vide tako nešto i nisu mogli da odgonetnu pravi uzrok havarije u kuhinji.

Iako su mnogi zbijali šale na račun nezgode, većina je bila šokirana posledicama. Izrazili su nadu da se deca nisu povredila i da nije načinjena velika šteta za rodtelje koji će morati da se bave renoviranjem.

Bilo je i pojedinih skeptičnih Tiktokera koji su rekli da snimak nije autentičan i da je uzrok eksplozije i požara sigurno bilo nešto drugo.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)