Zanimljivosti

UŠAO JE U BERBERNICU, A ONDA DOŽIVEO ŠOK! Ono što berberin svakoj mušteriji radi pre šišanja natera muškarce da zaneme! (VIDEO)

Očekivali su da će to biti regularno šišanje, a onda je on preko njih prebacio ogrtač i ostavio ih bez reči.

11.06.2023 16:01

UŠAO JE U BERBERNICU, A ONDA DOŽIVEO ŠOK! Ono što berberin svakoj mušteriji radi pre šišanja natera muškarce da zaneme! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/adreezycuts

Odlazak kod berbera mnogim muškarcima je jedna od najvećih obaveza koja im je u podsetniku zabeležena sigurno jednom mesečno, ako ne i dvaput. Oni koji vole da uređuju svoju frizuru i bradu to čine i ćešće. Iako mnogi muškarci odlaze na šišanje pre svega iz praktičnih razloga i da bi lepše izgledali, za neke bi moglo da se kaže da im je druženje s berberom poput terapije.

Shutterstock

Mnogi muškarci vode posebnu pažnju o svom izgledu, pa su često kod svog berbera

Mnoge žene će, na primer, posvedočiti da njihov odlazak kod frizera nije puko čekanje na red i pravljenje frizure, već se za to vreme pošteno ispričaju sa frizerkom, dobiju mnoge besplatne savete, čuju nove tračeve i slično. Za muškarce, međutim, to ne važi, ali oni svakako pronalaze način da se razonode. To je pokazao jedan frizer koji nije pričao muškarcima tračeve, niti bilo slično, ali je sigurno da ih je opustio pred šišanje i prilično nasmejao. 

On, naime, ima praksu da svakoj mušteriji kada sedne na stolicu prebaci ogrtač kako dlačice ne bi završavale po odeći. I to ne bi bilo nimalo neobično da je ogrtač klasičan, u vidu običnog platna, baš kao u svakom drugom salonu. Taj frizer iz Toronta zapravo je odlučio da malo opusti svoje klijente muškarce, pa im je na ogrtač zakačio ni manje ni više nego ženski brushalter. U trenucima kada je prebacivao ogrtač preko svakog od njih mušterije su zanemele. Neki su u trenu doživljavali šok, a zatim prasnuli u smeh, dok su drugi bivali posramljeni.  

Jedan muškarac je ostao prilično izbezumljen i bez ikakve reakcije, a baš u tom momentu, kada nije znao šta ga je snašlo, pored njega je prošla devojka koja je zaprepašćeno posmatrala o čemu se radi. Ta situacija je nasmejala kako goste salona, tako i sve koji su odgledali video. Snimak je lajkovalo 1,5 miliona korisnika mreže, a poslednji mladić koji nije reagovao na šalu privukao je pažnju i očigledno izazvao najviše komentara. 

- Poslednji momak je previše introvertan za priču -

- Momak na kraju je to jednostavno prihvatio -

- Poslednji frajer je prihvatio svoju sudbinu -

- On nikada neće doći ponovo -

- Žao mi je zbog njega - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su se nasmejali potezom mladog berbera rekavši kako je spreman za šalu i da na sjajan način pravi atmosferu u salonu. S druge strane, muškarca s kraja snimka su svi okarakterisali kao miroljubivog i osobu koja ne voli da se žali i suprotstavlja. 

Ipak, većina se složila da je energija bila svakako pozitivna i da u takvim situacijama treba biti opušten i prihvatiti šalu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)