Zanimljivosti

ŽELELA JE DA NAPRAVI BAJKOVITE KADROVE NA VENČANJU, POSLE PAR SEKUNDI USLEDIO JE UŽAS: Kamera je sve zabeležila, niko nije ni slutio da je u opasnosti (VIDEO)

Dok ju je drugarica snimala, žena se namestila osmehujući se sve vreme na ljuljašci, ne sluteći šta je čeka.

08.06.2023 20:01

ŽELELA JE DA NAPRAVI BAJKOVITE KADROVE NA VENČANJU, POSLE PAR SEKUNDI USLEDIO JE UŽAS: Kamera je sve zabeležila, niko nije ni slutio da je u opasnosti (VIDEO)
Printscreen/TikTok/victoroluigbo1

Ukrasne ljuljaške su poslednjih godina postale veoma popularne u domovima, a mnogi se za njih često odlučuju kako bi ukrasili terase i uživali na njima. Ipak, nije strano da ove interesantne ljuljaške krase neka turistička mesta ili su deo dekorativnog sadržaja na raznim proslavama i venčanjima

Da ne govorimoo tome koliko žene uživaju u ovakvim dekorativnim sadržajima naročito kada žele da na njima ovekoveče neki trenutak fotografijom . Za to se odlučla i jedna žena koja je sela na ovu ljuljašku ne bi napravila bajkovite kadrove. Dok ju je drugarica snimala, žena se namestila osmehujući se sve vreme na ljuljašci, ne sluteći šta je čeka.

Printscreen/TikTok/victoroluigbo1

Žena je sela na ljuljašku ne sanjajući šta je samo nekoliko sekundi kasnije čeka

Budući da je ljuljaška bila visoko, žena je iskoristila priliku da skoči kako bi se dočekala u prekrasnoj lepoj ljuljašci i opuštenosti koju ona pruža, međutim, samo što je sela na nju, težina je povukla celu ljuljašku i dekorativni ram na kojoj je ona bila pričvršćena i oborila ju je na zemlju. Kako je pao veliki ram, ljuljaška je ženu poklopla na zemlji. 

Ona je ležala bespomoćno pokušavajući da dođe sebi od šoka. Za to vreme njena drugarica je snimala čitavu scenu pokušavajući da dođe do daha od smeha. U snimku se čuje kako je, pretpostavlja se, pita "da li je dobro" približivši se da joj pomogne da ustane. Iako je pad bio rizičan, a žena na sreću dobro, većinu korisnika TikTok mreže koji su videli snimak, ova scena je prilično zabavna.

- Srećno lice pre pada-

- O Bože...-

- Šta je zabavno ovde, mislim da se žena polomila-

- Nije zabavno ali način kako je pala.....ne mogu da zaustavim smeh-

- Da, ali zašto je skočila tako na ljuljašku?- komentarisali su korisnici mreže.

 

 

Tiktokeri su komentarisali kako su više puta morali da pogledaju snimak jer ih je prilično nasmejao. Drugi su bili zabrinuti za ženu rekavši da se nadaju da je prošla bez povreda jer je situacija bila vrlo nezgodna.

Neki su rekli da koliko god bili oprezni i pazili kako sedimo na ljuljašci, što je mogla da učini i ova žena, možemo doživeti ovakav peh.

- To je tako opasno. Nadam se da je dama dobro.- zaključila je jedna Tiktokerka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)