Zanimljivosti

VIDEO JE NEŠTO ČUDNO U PLIĆAKU, POMISLIO DA JE KAMEN, A ONDA SHVATIO DA JE ŽIVO! Pravi šok usledio je kad ga je okrenuo, snimatelj je vrisnuo! (VIDEO)

Poznati Jutjuber Brodi Mos podelio je na društvenim mrežama jedno od svojih neobičnih iskustava.

09.06.2023 12:01

VIDEO JE NEŠTO ČUDNO U PLIĆAKU, POMISLIO DA JE KAMEN, A ONDA SHVATIO DA JE ŽIVO! Pravi šok usledio je kad ga je okrenuo, snimatelj je vrisnuo! (VIDEO)
Printscreen Instagram/ brodiemoss

Poznati Jutjuber i ljubitelj mora Brodi Mos često obilazi egzotične plaže i deli snimke svojih neobičnih avantura. Na jednom od putovanja opušteno je šetao plićakom i u jednom trenutku ugledao poveliki čudan kamen. Kad je krenuo ka njemu kamen se pomerio i on je ustuknuo.

Ono što je usledilo tek je izazvalo šok, pre svega kod Brodija i njegovog snimatelja, koji je u jednom momentu čak kriknuo od zaprepašćenja, a posebno kod gledalaca poznate internet zvezde. 

Radoznalost Brodiju nije dala mira pa je oprezno prišao kamenu i prvo ga dobro zagledao. Zatim je skupio hrabrost da pruž ruku, a onda i podigne "kamen". Kad ga je okrenuo, sledio se. To, naravno, uopšte nije bio kamen, već džinovska školjka koja se toliko dobro kamuflirala i prilagodila okolini da je praktično bilo nemoguće uočiti je u grupi kamenja.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by YBS (@brodiemoss)

- Ovo je najveća školjka koju sam ikad video u životu - rekao je Brodi pokazujući meko meso morskog stvorenja.

Ono je bilo i te kako živo, ali i krajnje jezivo. 

Usledile su oduševljene reakcije njegovih pratilaca.

- Ovo je divno! Morski svet je tako čudesan - 

- Pogledajte oklop na ovom mekušcu! Fascinantno kako je priroda to uredila kako bi pružila dom i zaštitu životinji unutra. Čak i prazne školjke ne bi trebalo da dirate jer one pružaju dom i sigurnost drugim stvorenjima poput rakova - 

- Vau! Nisam imao pojma da školjke mogu da porastu toliko velike - 

- Brate, kakvo je ovo čudovište?! Ja ne bih smeo ni da pipnem tu školjku - 

- Mi jedemo školjke na Karibima, ali nikad nisam video tako veliku. Školjke pripremamo u sosu od putera i izuzetno su ukusne - 

- Od ove bi mogao da se napravi ručak za petoro ljudi - 

- Kako možete tako da pričate?! Školjka je živo biće i ne treba je ubijati, a još manje jesti - 

- Božanstveno morsko stvorenje. Ne možeš da ostaneš ravnodušan na ovakvu lepotu - bili su samo neki od komentara na njegov post na društvenim mrežama.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)