Zanimljivosti

ŽELEO JE DA ZNA ŠTA TO NJEGOVA ŽENA S PAŽNJOM PRATI NA LAP-TOPU, a kada je ugledao njega, usledio je udarac, pa vrisak! (VIDEO)

Mnogi su ženi koja je zabeležila nemilu scenu poručili da što pre ode iz tog odnosa.

12.06.2023 14:01

ŽELEO JE DA ZNA ŠTA TO NJEGOVA ŽENA S PAŽNJOM PRATI NA LAP-TOPU, a kada je ugledao njega, usledio je udarac, pa vrisak! (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/daddywingzy2.0

Donedavno su žene bile te koje su u većoj meri privlačile pažnju suprotnog pola, ali i istog, eksponiranjem na društvenim mrežama, prikazivanjem tela i generalno izgleda. Često su to druge dame dočekivale s negodovanjem jer su se upoređivale sa "savršenim" devojkama s malih ekrana.

Sada su se, međutim, stvari pomalo promenile.

Naime, s pojavom TikToka, kao i generalno širokorasprostranjenog korišćenja onlajn medija, i muškarci su napokon izašli iz senke i baš poput pripadnica nežnijeg pola počeli sebe da predstavljaju drugima u najboljim izdanjima. Tako su i oni pokazali da i i te kako mogu dobro da izgledaju, što drugim muškarcima ume da zasmeta.

pexels.com

Muškarci danas na društvenim mrežama promovišu svoj izgled gotovo isto kao žene 

Nije nepoznato da oni jedni druge vide kao konkurenciju i da vole da se nadmeću i takmiče. Ako kažete svom partneru da je neko iz vašeg okruženja sposoban ili jak, lep ili ambicioizan, očekujte da je svađa ili ljutnja na pomolu. Oni jednostavno ne podnose, barem ne većina, da je drugi bolji od njih, naročito ne u očima njihove žene. Ipak, da li to prelazi u preterivanje ako im smeta fiktivni lik kog žena gleda na ekranu? 

Naime, Internetom kruži snimak muškarca koji je na sve načine pokušavao da shvati šta to njegova izabranica gleda tako predano na lap-topu. U jednom trenutku je ustao i došao do računara ne bi li i sam bacio pogled jer žena nije reagovala na njegova pitanja. U opisu objave stoji "Šta to moja žena gleda na lap-topu?". Kada se na ekranu ispred zabrinutog muža pojavio zgodni muškarac koji peva reči pesme s aluzijama na sopstveni izgled, besni čovek je pesnicom razvalio kompjuter i uhvatio se za glavu. Istovremeno se u pozadini čuo vrisak žene koja je čitavu scenu snimala očigledno želeći da se našali, ali nije ni slutila da će njen partner reagovati toliko burno.

Ljubomoran muškarac se nije smirio ni nakon nekoliko trenutaka, što je, prema mišljenju mnogih korisnika TikToka, alarm za uzbunu u braku.

- Vreme je da napustiš tog nesigurnog muškarca -

- Neko ima izlive besa, beži! -

- Bila sam u sličnoj situacijii. Ovako je to počelo, ali se završilo gore - 

- Crvena zastavica -

- Dušo, sledeći korak je da on neće kontrolisati sebe, a to će postati gore - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su osudili postupak muškarca rekavši da se treba držati podalje od takvih osoba koje su nesigurne u sebe i svoju partnerku i čiji izlivi besa mogu da ugroze druge. Ipak, među komentarima se pojavila i informacija da je video editovan i da se koristi u razne svrhe, pa između ostalog i u ovu. Kako su naveli pojedinci, u originalu muškarac zapravo udara u lap-top zbog utakmice u kojoj gubi njegov tim. Kakogod, nedostatak samokontrole se ne može opravdati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)