Zanimljivosti

ŽENU JE NAPAO VUČJAK, A REAKCIJA VLASNIKA JE SVE ŠOKIRALA: Dok je ona izbezumljeno vrištala sve više je razdraživala psa, ono što se potom desilo je za nevericu (VIDEO)

Pokušavala je da utekne upornom psu kojeg je muškarac pokušvao da obuzda.

20.06.2023 20:35

ŽENU JE NAPAO VUČJAK, A REAKCIJA VLASNIKA JE SVE ŠOKIRALA: Dok je ona izbezumljeno vrištala sve više je razdraživala psa, ono što se potom desilo je za nevericu (VIDEO)
Printscreen/TikTok/funny_.fail

 Činjenica je da ima više onih koji čuvaju ljubimce  i pokazuju im ogromnu ljubav, nego onih koji pokazuju prema njima strah. Međutim, čak i pored toga i pored najbezbednijeg psa mnogi će proći veoma oprezno i pomalo uplašeno. 

Neki psi znaju burnije da reaguju na nepoznate prolaznike, skačući na njih u želji da se poigraju što može izazvati brojne neprijatne situacije.

pexels.com

Većina pasa pokaže miroljubivu stranu čak i prema strancima, međutim oni kji ih prvi put vide ne znaju šta d očekuju ko su opasniji psi u pitanju

 

Jedna žena se našla u potpuno zastrašujućoj situaciji, izbezumljena nakon što se na nju zaleteo vučjak koji se pojavio iznenada sa vlasnikom, režući sve vreme na nju. Muškarac je za to vreme pokušavao da ga obuzda. Isprepadana i uplašena žena šetala je ulicom i dok je gledala telefon pas je zaskočio iznenada, a ona je od straha pobega i popela se na jednu klupu misleći da će moći da ga izbegne. Čovek je trčao za pomahnitalim psom do preplašene devojke ne bi li ga obuzdao za povodac ali je on skakao i bio jači od njega, tako da je devojka bila unezverena od straha  ne znajući šta se dešava. 

I dok su prolaznici i ona mislili da se radi o agresivnom psu, čoveku koji ga je šetao je očigledno malo nedostajalo zabave i smeha pa je odlučio da stvar uzme u svoje ruke. On je zapravo napravio skrivenu kameru koristeći fejk vučjaka, odnosno plišanu igračku koja je izgledala poput realnog psa, a režanje psa je zamenio reprodukcijom pasjeg laveža putm telefona. Skrivenu kameru je napravio i za žene i za muškarce, a i jedni i drugi su burno odreagovali na napad "lažnjaka". Ipak reakcija muškarca koji je sve ovo "zakuvao" je šokirala sve jer je izgledao veoma realno i uživljeno u svojoj ulozi, kao da se radi o njegovom nevaljalom ljubimcu.

- Zabavno jeste ali to nekom može od šoka da izazove srčani udar-

- Da li je on platio štetu koju je ovim prouzrokovao-

- Ovo je toliko zabavno -

- Previše se zaigrao!-

- Volim način na koji je skočio u vazduhu iza dame- komentarisali su korisnici mreže.

 

 

Iako su neki prolaznici nakon shvatanja da je šala po sredi bili ozbiljni i i dalje uplašeni, čovek koji je "začinio" priču se beskrajno zabavio i smejao. Mnoge korisnike društvenih mreža je ovo nasmejalo, a neki su priznali da su bii u sličnim situacijama. Sa druge strane bilo je onih koji su rekli da se sa tim stvarima ne treba šaliti i da je sva sreća da se niko nije povredio jer bi čovek u tom slučaju morao da nadoknadi štetu za pretrpljeni strah i eventualnu povredu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)