Zanimljivosti

ZABAVLJALE SU SE NA RECI, A U PAR MINUTA NASTALA JE DRAMA: Devojke završile pod vodom, čula se samo cika (VIDEO)

Pogledajte video-zapis koji je ovih dana na TikToku izazvao salve reakcija i smeha.

17.06.2023 20:02

ZABAVLJALE SU SE NA RECI, A U PAR MINUTA NASTALA JE DRAMA: Devojke završile pod vodom, čula se samo cika (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/vt

Devojke uvek znaju da pronađu način da se sjajno zabave, naročito kada su u većim grupama s drugaricama. Za muškarce je to često misterija jer im nije jasno kako one znaju da uživaju u sitnicama i da od malih stvari naprave "priču". I to kod pripadnica nežnijeg pola važi i kada su u pitanju obični razgovori i ispijanje kafe, ali i neke ozbilnije aktivnosti.

pexels.com

Zabava s drugaricama je devojkama omiljena

Grupa devojaka odlučila je da zabavu nađe na reci uživajući u predivnoj prirodi, ali, kako se čini i u alkoholu. U jednom trenutku su želele da se popnu na splavić napravljen u obliku klupa i stola kako bi zajedno prešle na drugu obalu i uživale, ali onda je sve pošlo naopako.

Naime, opreznost na takvim plovilima je posebno neophodna, budući da su nepouzdana jer nemaju nikakve graničnike, niti su duboka poput čamaca, pa se plivači ne smeju opuštati. Drugarice su se zato poređale oko stola i pridržavale se za središnji deo, spremne da zabava na vodi počne. Međutim, onda se pojavila ona. Poslednja njihova drugarica koja je trebalo da se popne na splavić potpuno je promenila pravac kretanja plovila, što je izazvalo totalnu havariju. Iako su je drugarice najpre oduševljeno dočekale uz gromoglasan smeh, u jednom trenutku je nastala cika i vriska. 

"Skela" je počela da tone i sve su se u jednom trenutku našle u reci - sve sem devojke koja je napravila štetu, a zatim sama ostala da pluta na bezbednom. Ovaj urnebesan snimak koji prate zvuci popularne pesme Selin Dion iz "Titanika" izazvao je salve reakcija, a u njegovom opisu je stajalo: "Ista energija poput kornjača".

@vt Replying to @twisted she knew what she was doing #baddecisions #lol #turtlesonlog ♬ original sound - VT

Devojke su nasmejale internet zajednicu, a Tiktokeri su prokomentarisali kako imaju "ludu" energiju i da je očigledno da su se odlično zabavile.

- Samo što je stala na čamac... -

- I tako je Rouz ostala živa... -

- Svi znamo  čija je krivica -

- I ljudi kažu da ima dovoljno mesta na tim vratima -

- Zašto sam ovo gledala više od 20 puta? - komentarisali su korisnici mreže.

Prema rečima većine Tiktokera, devojka koja se poslednja ukrcala na skelu je odnela pobedu i ukrala šou, napravivši pometnju među drugaricama, a opet je jedina ostala da pluta jer je znala da se snađe na pravi način. Muškarci su pozavideli devojkama na ludom provodu rekavši da njima zabave nikada ne manjka.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)