Zanimljivosti

MAJKA JE RADILA TRI POSLA DA BI GA PREHRANILA KADA GA JE OTAC OSTAVIO! A evo šta je on godinama kasnije uradio: Žena se gušila u suzama! (VIDEO)

Ovaj video će vas sigurno ganuti i dirnuti pravo u srce.

18.06.2023 10:35

MAJKA JE RADILA TRI POSLA DA BI GA PREHRANILA KADA GA JE OTAC OSTAVIO! A evo šta je on godinama kasnije uradio: Žena se gušila u suzama! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/chisbetyu8

Obezbediti sebi krov nad glavom danas je posebna privilegija, a za one kojima je to pošlo za rukom može se reći da su uspešni. Među njima je i jedan Tiktoker koji je, osim za svoju porodicu, obezbedio i dom majci koja se čitavog života žrtvovala za njega. Kako je objasnio u objavi na TikToku, otac ga je napustio kada je imao samo 4 godine. Njegova samohrana majka se od tog dana žrtvovala kako bi mu obezbedila uslove za život i da mališan ne bi osetio odsustvo očinske figure. Radila je tri posla, ali su bili primorani da žive u garsonjeri s jednom spavaćom sobom. Ona je noći provodila na kauču da bi on imao komfor. 

Dok su se približavali kući koju joj je sin kupio, žena je bila uzbuđena poput deteta. Međutim, nije očekivala da će dom biti njen, već je verovala da će u njemu živeti on s porodicom. I zbog toga je bila jednako uzbuđena i neprestano je zapitkivala gde je ta kuća.

Printscreen/TikTok/chisbetyu8

Majka je nestrpljivo iščekivala da vidi gde je ta kuća za koju je verovala da ju je sin kupio za svoju porodicu 

Kada su napokon došli do kuće, nije mogla da veruje. Ulazila je iz jedne prostorije u drugu oduševljeno posmatrajući enterijer, a onda su joj suze navrle na oči. Sin je sve vreme bio uz nju, držeći u naručju svoje dete i ne skidajući osmeh sa lica shvativši da je obradovao svoju majku. Radosna žena je isprobala svaki kutak i deo nameštaja uživajući svim srcem u njemu.

Otvorila je svaku fioku u kuhinji kako bi bila sigurna da je sve na svom mestu, da bi napokon došli do ogromnog frižidera koji joj je sin posebno pokazao. Na vratima je pisalo "za mamu" sa nacrtanom strelicom koja pokazuje da treba da otvori vrata aparata. Kuća je bila kupljena zapravo za nju. Kada je otvorila vratanca ostala je u šoku jer je unutra visio ključ.

- Za šta je ovo? Moj ključ? Šta? - izgovarala je žena dok je širom otvarala oči i dok joj je sin govorio kako je kuća kupljena njoj.

Sin nije skidao osmeh sa lica od sreće, a majka je ostala u potpunom šoku ovim neverovatnim poklonom koji ju je dočekao. Gušila se u suzama. 

Slične reakcije poput ove srećne mame imali su i korisnici popularne društvene mreže. 

- Plačem. Kakav divan sin. Voli svoju mamu. Ona je svakako srećna zbog njega - 

- Neverovatan si i srećna sam zbog tvoje mame - 

- Predivna mama je odgajila predivnog sina - 

- Ovo je toliko divno. Ovo pokazuje kakvog je muškarca ona podigla - komentarisali su korisnici mreže.

Mnogi su dirljivu scenu dočekali sa suzama i oduševljenjem, rekavši da je sin izrastao u pravog muškarca kakvog bi svaka žena želela pored sebe. Istakli su da je on znao da ceni svaku majčinu žrtvu i da joj se odužio na pravi način.

Većina je istakla da je ovaj snimak primer kako se poštuju roditelji i da bi svet bio bolje mesto da je više takvih. Drugi su se složili da je za mjku najveća sreća što svog sina vidi srećnog, kao i da je poklon samo potvrda da je on postao uspešan i dobar čovek zahvaljujući njoj. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)