Ispovesti

IZAŠLA JE NA SASTANAK SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Njegov potez u restoranu ostavio ju je u neverici, u sve se umešao konobar (FOTO)

Situacija ove žene izazvala je veliku debatu na društvenim mrežama.

07.08.2023 18:00

IZAŠLA JE NA SASTANAK SA NEPOZNATIM MUŠKARCEM: Njegov potez u restoranu ostavio ju je u neverici, u sve se umešao konobar (FOTO)
shutterstock.com

Onlajn upoznavanja su po pravilu mač sa dve oštrice, budući da nikada ne znate koga ćete sresti. Jedna devojka se posle kratkotrajnog dopisivanja odlučila da izađe sa momkom is susednog mesta. Njihov prvi sastanak protekao je obećavajuće, pa su se ubrzo dogovorili i za drugi.

- Prvi put je predložio da odemo u šetnju pored sela u kome živi. Došao je sa psom, bio je ljubazan, a svratili smo u obližnji lokal gde smo kupili po sendvič koji je po osobi koštao oko 11 evra. On se ponudio da plati i dozvolila sam. Delovalo je korektno, a pas mu je bio prelep, pa sam odlučila da bi trebalo da izađemo ponovo. Na sledećem sastanku je isto bio prilično korektan, ali ovom njegovom gestu nisam se nadala - započinje priču ova mlada žena, a o tome je pisao i Dejli star.

Pixabay.com

Prvi put se videli tokom šetnje

Devojka je objasnila da je momak koga je upoznala rekao da će raditi u određenom delu grada, ali je poželo ponovo da je vidi. Ona je predložila da ručaju u restoranu koji je bio nedaleko od mesta njegovog posla.

- Taman sam se radovala što će ovaj sastanak preći i u treći. Još uvek se nismo poljubili, ali nam je prilično bila lepa komunikacija. Bilo mi je glupo da on ponovo plati ceo račun, a pretpostavila sam da su u tom restoranu cene malo “jače” i bila sam u pravu. Kada je konobar krenuo po račun, rekla sam dečku da je on prethodni put častio i da je sada red na mene. Pod time sam mislila da će ponuditi da podelimo račun, međutim, on se složio i dopustio da sama platim ceo račun, koji je iznosio blizu 130 evra. Rekla sam mu čime se bavim, ne znam hoće li i dalje nastaviti da me iskorišćava zbog novca, ili me prosto nije razumeo dobro da hoću da podelimo novac? Svakako mi je ovo velika crvena zastavica upozorenja, najverovatnije ću ga ostaviti - objasnila je ona.

shutterstock.com

Predložila da plati, on jedva dočekao

Komentari na internetu nisu išli u prilog ovoj mladoj ženi.

- Vi ste to tako sročili, da bih i ja pomislio da želite da platite ceo račun.

- Možda on ne zna da su tu cene tako visoke, a pomislio je da pošto ste vi ponudili da platite, verovatno i znate kakve su cene tu.

- Jeste čudno što se nije ponudio ni da podelite račun!

- Nije isto pojesti sendvič u selu i ručati u skupom restoranu u centru grada.

- Ja bih mu pružila treću šansu, sličan restoran, pa da se vidi šta je u pitanju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)