Zanimljivosti

POKUŠALA SAM DA UBIJEM DADILJU, A SUTRADAN JE STRADALA! Šokantna ispovest Pamele Anderson obišla svet, progovorila i o zlostavljanju kada je imala samo 12 godina!

Čuvena plavokosa glumica po prvi put je javno progovorila o paklu detinjstva, silovanju, ljubavi i zašto su joj propadali brakovi.

02.02.2023 21:01

POKUŠALA SAM DA UBIJEM DADILJU, A SUTRADAN JE STRADALA! Šokantna ispovest Pamele Anderson obišla svet, progovorila i o zlostavljanju kada je imala samo 12 godina!
Tanjug/AP

Pamela Anderson (55) nekad je bila najpoznatija plavuša na planeti. Proslavila se ulogom prsate lepotice Si Džej Parker u hit seriji "Čuvari plaže" devedesetih godina prošlog veka.

Njen buran život bio je prepun uspona i padova, imala je pet brakova, preživela je traumatična iskustva  i posle svega je rekla: "Zahvalna sam na svim iskustvima i nikome ništa ne zameram". Čuvena glumica sada je otvorila dušu u svom dokumentarcu koji je jednostavno nazvan "Pamela".

Tanjug/AP

Pamela Anderson dodatno je učvrstila slavu ulogu u hit seriji Čuvari plaže

Pakao od detinjstva

Svojim rečima, kroz privatne snimke i najintimnije zapise iz dnevnika, Andersonova je ispričala sve što je preživela, uključujući traumatične događaje kao što silovanje kad je imala samo 12 godina ili njen pokušaj da ubije sopstvenu dadilju. Prema njenim rečima, odrasla je u disfunkcionalnoj porodici. Njena majka bila je trudna s njom kad su se njeni roditelji kao vrlo mladi venčali.

- Tata jer puno pio pa su se često svađali. Bilo je vređanja, fizičkog zlostavljanja, svega. Sećam se kako je tata jednom prilikom izbacio usisivač kroz prozor zato što je mama uzela da usisava dok je on gledao hokej. Još kao dete znala sam kada moram izvesti brata iz kuće kad počnu da se svađaju. Čekala sam napolju da prestanu da vrište i bacaju stvari po kući. Kad bismo se vratili oni su se ljubili - ispričala je Pamela.

Njena majka je više puta pokupila decu i ostavlja njihovog oca. 

- Živeli smo u stanu od socijalne pomoći. Još se sećam ukusa mleka u prahu, ali sam vrlo brzo shvatila da niko nema savršeno detinjstvo. Težak je bio život bez oca, pa smo mu se uvek vraćali. Danas su njih dvoje srećni - primetila je ona.

Tanjug/AP

Kao devojčica Pamela je bila žrtva silovanja

Pokušala da ubije dadilju

Kao dete imala je dadilju koju je toliko mrzela da je pokušala da je ubije.

- Moji roditelji su je voleli jer nam je donosila darove, ali je mene zlostavljala. To je trajalo tri do četiri godine, a ja nisam smela ništa da kažem tati i mami. Mrzela sam je i želela sam da zaštitim brata pa sam pokušala da je ubijem tako što sam joj zabola hemijsku olovku u srce. Naravno da je nisam povredila, ali sam toliko žarko želela da umre da se na kraju to i dogodilo. Nastradala je sutradan u saobraćajnoj nesreći, a ja sam bila ubeđena da sam je ja ubila, pa sam ćutala - prisetila se traumatičkog događaja čuvena glumica.

Kao devojčica od samo 12 godina bila je žrtva silovanja i prvi put u svom dokumentarcu je ispričala sve detalje tog događaja.

- Išla sam sa drugaricom kod nekog dosta starijeg tipa koji joj se sviđao. Njih dvoje su otišli na sprat u spavaću sobu, a ja sam ostala s njegovim drugom da igramo video-igrice. U jednom trenutku me je zgrabio i silovao. Ja sam imala 12, a on 25 godina i mislila sam da sam ja kriva - ispričala je Pamela.

Nikome nije ništa rekla.

- Mama je uvek plakala zbog tate, nisam želela da je još više povredim. Zato sam ćutala i nikom ništa nisam rekla. Pokušala sam to da zaboravim, ali sam imala osećaj kao da mi je na čelu pisalo da sam imala seks. Zbog svega toga bila sam povučena, stidljiva i užasno nesigurna - iskrena je bila ona.

Tanjug/AP

Bila je Plejboj zvezda i žena koja se najviše slikala za taj  muški magazin

Intimni snimak 

Stidljivost je pobedila slikajući se za Plejboj, a posle nekoliko manjih uloga usledila je rola u "Čuvarima plaže" koja joj je promenila život. Postala je zvezda i na vrhuncu karijere se udala za Tomija Lija, bubnjara grupe Motli kru. Mladi i zaljubljeni snimali su se tokom seksa, ne sluteći kakav će pakao ona proći zbog toga.

- U jednom trenutku kaseta sa našim intimnim snimkom je nestala. Ucenjivali su nas, a onda je fotograf Bob Gučioni ponudio da za pet miliona dolara otkupi prava na naše snimke. Odbila sam ga momentalno, a onda su se snimci pojavili u javnosti. Bilo je užasno, nisam znala kako da se ponašam. Tek što sam se porodila sa sinom Brendonom, a moj život se pretvorio u pakao. Najgore od svega je što su mene svi osuđivali i govorili da sam laka ženska jer sam se slikala za Plejboj - ispričala je ona.

U želji da spasi šta se spasti može ona i Tomi su podneli prijavu policiji za narušavanje privatnosti, ali se to pretvorilo u ispitivanje njenih seksualnih sklonosti.

- Ponovo sam se osećala kao da su me silovali. Što je najgore nikako nismo uspeli da ustanovimo ko je ukrao te snimke iz naše kuće. Šest meseci smo renovirali kuću, ljudi su ulazili i izlazili kako su hteli... Ponovo sam ostala trudna i u strahu za zdravlje bebe jednostavno sam se povukla i potpisala paprire da prepuštam prava za snimak drugima - dodala je ona.

Njen suprug Tomi Li bolje je prošao, a snimak seksa mu je samo podigao cenu kod žena, dok je Pamelina glumačka karijera propala.

Još tada sam znala da je moja karijera gotova. Možda sam mogla da imam ozbiljniju karijeru, ali morala sam da je napravim od onoga što je preostalo - rekla je Pamela koja je igrala u još nekoliko ostvarenja, uglavnom uloge seksi žena koje su pokazivale svoje atribute. 

Tanjug/AP

Pamela sa sinovima Brendonom i Dilanom

Ljubav mog života

Pamela tvrdi da je Tomi Li bio najveća ljubav njenog života, ali da je bilo nemoguće živeti s njim.

- Bio je strašno ljubomoran. Sećam se kako je podivljao kad je video kako ljubim glumca na setu. Urlao je i vikao po kući, Brendon mi se držao za nogu drhteći od straha, dok ja bukvalno nisam imala vazduha. Pozvala sam policiju i sve je završilo u žutoj štampi - prisetila se ona.

Ipak, nikad nikoga nije volela kao njega.

- Nikad nisam nekoga volela toliko duboko. Kad kažem duboko, mislim na njegovu dušu. Kad smo se razveli osećala sam se kao da je deo mene umro. Nikad nisam prebolela oca svoje dece, iako sam mislila da mogu ponovo da se zaljubim i imam porodicu. Mislim da su zato sve moje veze propadale. Zato ću radije biti sama nego s nekim drugim, osim s ocem svoje dece. Ali mislim da ne mogu biti ni s Tomijem, to je kao kazna - iskrena je čuvena glumica. 

Posle Lija Pamela se udavala još četiri puta - za Kida Roka, Rika Salomona i Džona Petersa, s kojim je bila u braku svega 12 dana. Njen poslednji, peti muž, bio je Dan Hajhurst od koga se razvela posle godinu dana braka. 

Uprkos svemu što je prošla, ona tvrdi da nije žrtva.

- Moj život nije tužna priča. Nisam žrtva. Dovodila sam sebe u lude situacije i preživela ih. Bol koju možemo podneti je katalizator svega važnog, poput poezije, muzike, umetnosti.... Zahvalna sam na svim iskustvima i nikome ništa ne zameram - poručila je Pamela Anderson.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)