Roditeljstvo

RAZDVOJILI SU IH PRI ROĐENJU I ODVELI NA RAZLIČITE KONTINENTE: Susret bliznakinja u programu uživo rasplakao je svet, svi strahuju od ponovnog rastanka (VIDEO)

Život piše romane, a za dve sestrice je ispisao najlepšu priču, uprkos tome što su godinama živele odvojene živote.

16.09.2023 18:01

RAZDVOJILI SU IH PRI ROĐENJU I ODVELI NA RAZLIČITE KONTINENTE: Susret bliznakinja u programu uživo rasplakao je svet, svi strahuju od ponovnog rastanka (VIDEO)
Printscreen/TikTok/yt_itshakii

Sestrinska ljubav je kažu najveća a oni koji imaju tu sreću da odrastaju sa njom ili bratom su najbogatiji i najsrećniji. Ipak, nekada život  "promeša karte" i napravi drugačiji plan na koji pojedinac nema kontrolu. To je i primer dveju bliznakinja iz Kine koje su po rođenju odvojene i date na usvajanje u različite porodice koje su bile udaljene hiljadama kilometara jedna od druge.

Printscreen/TikTok/mrpolo69

Devojčice su po rođenju razdvojene i živele su u drugim porodicama

Dženifer i Majkl Adoring su roditelji trojice dečaka ali su želeli da imaju i devojčicu pa su se odlučili na usvajanje. Na drugoj strani u Vašingtonu su Nikol Rajnsberi i njen suprug Skot takođe želeli proširenje porodice i usvajanje su videli kao odličan način da obraduju svoju decu još jednim novim članom. Porodice su devojčicama pružile sve ono što su smatrale najboljim za njih i svaka je svoju budućnost imala sa svojim roditeljima, daleko jedna od druge. 

Dženifer je ipak istraživala o Odrinoj prošlosti pa je uz pomoć jednog kineskog istraživača došla do nekih saznanja koja su joj  pomogla, da pronađe Odrinu porodicu i sazna nešto više o njoj. Ona je putem Fejsbuka stupuila u kontakt sa roditeljima druge bliznakinje pa su porodice dogovorile susret. Devojčice su po prvi imale priliku da se sretnu licem u lice i saznaju da imaju jedna drugu, gostujući u emisiji "Dobro jutro Ameriko".

@yt_itshakii “Meet your sister…” the tears just started flowing 😭 (Credits Good Morning America) #sisters #twinsisters #emotional #sad #familyreunion #siblinggoals #omg #woah #fyp #foryoupage ♬ River Flows in You - 纯音乐 - M先森

Dirljiva scena dveju sestara koje nisu sakrivale suze prilikom susreta ali i veliku sreću i radost da znaju da imaju nekog svog najbližeg, mnoge je dirnula u srce. 

Odrina majka je rekla da je tražila poklon za Božić svojoj ćerki i da ga je pronašla putem interneta. Voditeljka je pozvala devojćicu da priđe vratima gde ih je čekala Grejsi, druga sestra, što je devojčica uzbuđeno dočekala. 

- Šta će se sada dogoditi? Hoće li ih ponovo razdvojiti? Ne izgleda mi to fer.

- To nije trebalo da se dogodi pred kamerama!

- Tragično je što su razdvojene i zaslužile su susret privatno.

- Ovo je trebalo da bude porodični momenat u tišini , o Bože ove jadne devojčice.

- Imaju sada jedna drugu.

- Život nije fer - bili su neki od komentara-

Tiktokeri su bili oduševljeni činjenicom da su bliznakinje napokon pronašle jedna drugu, međutim, većina je komentarisala kako to nije trebalo da se odvija ispred kamera i da je trebalo devetogodišnjakinje sačuvati od ovakvog stresa i uzbuđenja.

Porodice su zajedno gostovale u emisiji, a devojčice su govorile o tome kako se sada osećaju potpuno iako svaka od njih ima svoju braću. Bliznakinje su se pojavile u istim stajlinzima, a kada ih je voditeljka pitala da li je slučajnost po sredi ili su se dogovorile, sestre su priznale da je to bio dogovor. 

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)