Zanimljivosti

SNIMAK BRATA I SESTRE RASPLAKAO I ONE SA NAJTVRĐIM SRCEM: Reči dečaka diraju u dušu, a tek kad čujete šta kaže devojčica nećete ostati ravnodušni (VIDEO)

Korisnici društvenih mreža ne kriju da im je ovo najlepši video koji su gledali u poslednje vreme.

13.07.2023 19:00

SNIMAK BRATA I SESTRE RASPLAKAO I ONE SA NAJTVRĐIM SRCEM: Reči dečaka diraju u dušu, a tek kad čujete šta kaže devojčica nećete ostati ravnodušni (VIDEO)
Printscreen/TikTok/madisonmealy

Odrastanje sa bratom ili sestrom, a u najboljem slučaju sa oboje, je nešto najlepše. Oni koji su su proveli detnjstvo u velikoj porodici znaju da brat i sestra najbolji, najverniji i najiskreniji prijatelji za ceo život. Oni ostaju kao neprocenjivi oslonac i podrška tokom celog života. 

Čak ni povremen svađe ili tuče dok su deca ne može da naruši privrženost i bliskost između brata i sestre. 

Shutterstock

Iako je nekada upadanje u "nevolje" sa sestrom i bratom neminovno, lepo detinjsstvo ii druženje zajedno je nešto što pamte zauvek

 

Koliko je velika ljubav između brata i sestre pokazuje simpatičan snimak dvoje dece koji je rasplakao i najtvrđa srca. Dečak ima oko tri-četiri godine, a devojčica je mlađa od njega i, sudeći po njihovom razgovoru i dalje spava u sobi sa tatom i mamom. Dok leže u krevetu dečak je započeo razgovor sa sestricom. 

- Hoćeš li uskoro da deliš sobu sa mnom? - upitao je dečak.

- Mhm- potvrdno odgovara devojčica, dok je on od sreće grli i zahvaljuje joj se.

U narednom trenutku joj traži da ga češka i masira što devojčica prihvata bez pogovora a onda ga mazi i po kosi.

- Kada jednog dana porasteš, hoćemo li i dalje biti prijatelji?- pita dečak sestricu. 

- O, naravno...najbolji prijatelji - odobrava mu sestra

U opisu snimka stoji: "Kada nisi želeo sestru ali je ona sada apsolutno tvoj najbolji prijatelj" - napisala je verovatno mama ili tata koji su razgovor i snimilli i postavili na društvene mreže. 

 

@madisonmealy

listening in on their nightly conversations is truly just the highlight of my life 💫 ♬ Bundle of Joy - Jartisto

Dirljiv i simpatičan simak opisuje ogromnu ljubav brata i sestre. Ova objava vrlo brzo je postalna viralna sa 1, 1 milion pregleda. Korisnici društvenih mreža ne kriju da im je u oku zaiskrila suza i da je ovo najlepši video koji su gledali u poslednje vreme. 

- Gledam i plačem, ne mogu da zaustavim suze. Ovo je tako divno!

- Ima li išta lepše od brata i sestre koji se ovako vole. Naravno da će ostati najbolji prijatelji ceo život.

- Ovo je neverovatno. Deca su tako iskrena i pametnija od nas.

- Kad ovo vidim žao mi je što sam jedinica. 

- U redu, želim decu.

- Imati sestru  za najboljeg prijatelja što sam lično iskusila je nešto na čemu sam zahvalna roditeljima ceo život - bili su samo neki od komentara na ovaj post. 

Mnogi su u ovom snimku prepoznali sebe i svog brata ili sestru, prisetivši se odnosa kakav su imali kao deca i kakav je i dalje ostao i u zrelom dobu. Bilo je i onih koji su se našalili kako je devojčica pokazala da su mlađe sestre i braća uvek u službi starijih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)