Roditeljstvo

SNIMAK BRATA I SESTRE JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: O njihovoj ljubavi priča ceo svet (VIDEO)

Mnogima su oči zasuzile kada su videli koliko se vole ovi mališani.

02.07.2023 16:01

SNIMAK BRATA I SESTRE JE NEŠTO NAJLEPŠE ŠTO ĆETE DANAS VIDETI: O njihovoj ljubavi priča ceo svet (VIDEO)
Instagram-kidz_ig

Imati brata ili sestru, znači imati večnog prijatelja, savetnika, biti večno voljen i zaštićen. Ljubav između brata i sestre je lekovita. Ukoliko vaše dete bude raslo uz brata ili sestru pre će naučiti društvene vrednosti, znaće da deli i da bude zahvalno za sve što je njemu učinjeno. 

Brat i sestra i kad se najglasnije svađaju, znaju da se neizmerno vole i da je to samo trenutna situacija koja će se završiti zagrljajem bez dubokog izvinjavanja.  Sestra će mu uvek biti najveći prijatelj, a on za nju superheroj i nadljudsko biće za koje je ubeđena da će je isčupati iz svakog problema. Prvo dete će uvek specifično prihvatiti drugo, ali kada je u pitanju stariji brat, a devojčica ta koja je mlađa, onda će dečak imati od starta zaštitničku ulogu. 

Snimak koji je na Instagramu postao viralan i dobio 367.000 sviđanja je onaj na kome su prikazana dva mališana i neizmerna ljubav koja ih povezuje. Dečak ima oko 4-5 godina, dok devojčica ima tek nekoliko meseci. Oboje su u pidžamama koje su žute boje, ali beba je budna, dok stariji brat i dalje čvsrto spava. Mama izgleda da je uveliko budna sa ćerkicom budući da je dete u potpunosti "namireno". Devojčica je naspavana, sita i presvučena i mama ju je bezbrižna stavila u krevet tik pored starijeg brata.

Beba spokojno ručicama dodiruje bratovljeva leđa, a on se budi i u polu-snu okreće se i zatiče sestricu. On se istog trenutka okreće ka njoj i kreće da je grli, iako nastavlja da dremucka dok je nežno ljubi u zagrljaju. Devojčica čak ima i mašnicu u kosi i u potpunosti je mirna u zaštitničkom naručju svog starijeg brata.

- Dobro jutro brate, može li zagrljaj - piše u opisu snimka.

- Ljubav brata i sestre je nešto što se rečima ne može opisati -

- Najveća zaštita i ljubav koju bi ova devojčica ikada u životu mogla da dobije -

- On je nikada neće ostaviti niti povrediti -

- Toliko je divno da mi suze same teku -

- Upravo sam shvatila da mojim dečacima treba sestra -

- Zbog ovoga sam poželela da dobijem drugo dete -

- Nešto najlepše što sam video na Instagramu - samo su neki od komentara na društvenim mrežama ispod objavljenog snimka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by kids.ig (@kidz_ig)

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)