Brak i veze

NAKON ŠTO SAM ZATRUDNELA DEČKO MI JE SAOPŠTIO ŠOK TAJNU: Godinama je ubeđivao da hoće porodicu krijući od nje svoje prave namere (FOTO)

Evo šta se dešava kada mislite da nekoga zaista poznajete, a on vam tek pošto ostanete u drugom stanju prizna pravu istinu.

24.06.2023 22:01

NAKON ŠTO SAM ZATRUDNELA DEČKO MI JE SAOPŠTIO ŠOK TAJNU: Godinama je ubeđivao da hoće porodicu krijući od nje svoje prave namere (FOTO)
Shutterstock

Ljudi iako su u braku ili dugogodišnjoj vezi mogu da ostanu totalna misterija jedno za drugo. U to se uverila i jedna mlada žena koja ima 29 godina. Ona je poslednjih 5 godina u vezi sa muškarcem od 34 godine i na njegov nagovor je otpočela sa njim i zajednički život. Kako je on bio taj koji je priželjkivao prinovu, nadala se da će ga srećne vesti oduševiti, ali zapravo strašna tajna je isplivala na videlo.

- Mislila sam da smo moj partner i ja od početka veze iskreni jedno prema drugome. Pomenuo mi je nekoliko žena sa kojima se zabavljao pre mene, ali ništa bitno. Smatrao je da sam ja prava žena za njega. Na njegovu inicijativu smo počeli da živimo zajedno. Brak je bio taj koji se neprestano provlačio kao tema. Nije me zvanično zaprosio, ali je u svim razgovorima pominjao naš budući bračni život. Poslednjih meseci veoma je želeo da dobijemo bebu. Neprestano je kovao planove šta će biti kada budemo imali još jednog člana porodice. Na njegovu inicijativu smatrala sam da bi bilo lepo da pokušam da ostanem trudna, pa smo počeli da radimo na tome. Nisam se ni nadala da ću tako brzo zatrudneti. Kada sam mu to saopštila, delovao je srećno, ali sutradan se sve promenilo - pojadala se ova devojka u anonimnoj ispovesti za San.

Shutterstock

Ljubavna priča koja je obećavala

Ovaj muškarac je pola decenije krio od svoje partnerke istinu o njegovom se*ualnom opredeljenju. Dan pošto je saznao da će dobiti bebu je rešio to da joj najzad prizna.

- Ma koliko delovao uzbuđeno, partner mi je sutradan rekao da mora da razgovara sa mnom i u trenu sam se sledila. Ispostavilo se da zapravo želi bebu i stoji iza svega što je rekao, ali mi je priznao da je biseksualac i da ga muškarci privlače podjednako kao i žene. Bila sam zapanjena, tako nešto nikada ne bih mogla da pretpostavim. Uvek je pominjao neke bivše devojke, ali nijednom nekog muškarca. Trenutak kada mi je to rekao bukvalno nije mogao da bude gori. Nije mi čak ni problem što ga privlače muškarci ili da li je sa nekim bio, koliko taj da je to krio od mene svih ovih godina - priznala je ona.

shutterstock.com

Ostala trudna pa saznala istinu o partneru

Komentari koji je dobila putem interneta bili su joj od velike pomoći.

- Ne bi trebalo da vas plaši to što vašeg budućeg supruga privlače i muškarci. To ne znači da će vas prevariti sa nekim, ista pravila važe i kod hetero i biseksualaca -

- Verovatno se plašio da ćete ga ostavite pošto je "neopredeljen". To što vam je rekao dan pošto ste mu saopštili da ste trudni samo znači da je shvatio da vas je ta beba sada dodatno povezala -

- Slažem se da trenutak saopštenja ovakve odluke nije mogao biti gori. Pitajte ga da li to možda znači da ima nekog drugog ili da se premišlja u vezi sa vama, razgovarajte otvoreno -

BONUS VIDEO:

Komentari (0)