Kuce

OGROMNOG PIT BULA SU DONELI KOD VLASNICE U PORODILIŠTE: Nisu ni slutili kakva će mu reakcija biti, svet u šoku! (VIDEO)

Supružnici su odlučili da svog ljubimca, koji je godinama sa njima, upoznaju s novim članom porodice dok je još u stomaku, ali i sami su se zaprepastili njegovom reakcijom.

18.06.2023 13:34

OGROMNOG PIT BULA SU DONELI KOD VLASNICE U PORODILIŠTE: Nisu ni slutili kakva će mu reakcija biti, svet u šoku! (VIDEO)
TIKTOK/MASSI e MINO

Opšta je bojazan svih budućih roditelja o potencijalnim opasnostima sa kojima se njihovo novorođenče može suočiti. Oni koji imaju kućnog ljubimca u domu u koji dolazi beba, večito strahuju kako će "upoznavanje" da protekne, a nemali je broj onih koji se, nažalost, odluče da iz straha poklone psa i tako unapred reše potencijalni problem.   

Kada je reč o pojedinim rasama za koje važi mišljenje da su "opasni", poput pit bulova ili staforda, tu se strah dodatno pojačava. 

Jedan bračni par iskusio je upravo to, budući da imaju pit bula, a pre nekoliko meseci su saznali da će postati roditelji. Njihov ljubimac Mino je godinama deo njihovog života i za to vreme je postao ravnopravan član porodice. U međuvremenu je postao i internet zvezda jer oni sa njim svakodnevno objavljuju zanimljive klipove na TikToku, a sada su otkrili i kako se pas ponašao kada su ga poveli na njihov prvi ultrazvuk.

TIKTOK/MASSI e MINO

Vlasnici su psu objašnjavali da beba uskoro stiže u porodicu

Vlasnik psa je podelio video koji je pregledan 54,7 miliona puta, a koji prikazuje trenutak kada je njegov voljeni pas shvatio da mu vlasnica očekuje bebu. Tiktoker je u jednom trenutku životinji čak stavio stetoskop na uši kako bi čuo otkucaje srca bebe, nakon čega je usledila urnebesna reakcija grdosije. 

Bio je vidno iznenađen i uzbuđen.

Reakcije pit bula su oduševile javnost, a komentari ispod snimka samo su se nizali.

- Ovaj pas je presladak -

- Vidi se kako će biti divan prema bebi -

- Ovaj pas je toliko pun ljubavi -

- Vi ste jedna divna porodica - samo su neke od reakcija koje su se nizale ispod snimka.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Toza

19.06.2023 09:59

Moja dva šarplaninca bili zalepljeni za suprugu oba puta kada je bila trudna. Utripovali da su telohranitelji pa svuda za njom u stopu i tako mesecima. Psi su zakon.