Ispovesti

USRED RESTORANA PRIŠLA MU JE NEPOZNATA ŽENA: Kada je shvatio o kome se radi suze su počele da mu liju niz obraze, niko nije ostao ravnodušan na uplakanog deku (VIDEO)

Nije ni pomislio da se iza konobarice koja ga je uslužila krije dobro poznato lice.

08.07.2023 13:01

USRED RESTORANA PRIŠLA MU JE NEPOZNATA ŽENA: Kada je shvatio o kome se radi suze su počele da mu liju niz obraze, niko nije ostao ravnodušan na uplakanog deku (VIDEO)
Printscreen/TikTok/laughhard__

Nebrojeno puta se dešavalo da se ispred nas pojavi neko na koga smo pomislili ili neko koga nismo videli godinama. Takvi susreti prođu vrlo srdačno i ulepšaju nam dan.

Međutim, neki susreti u nama mogu izazvati buru emocija koje nismo ni znali da osećamo.Ovakav slučaj desio se i jednom muškarcu usred restorana. Naime, dok je sedeo za stolom sa svojim unukom i iščekivao porudžbinu prišla mu je jedna žena sa pićem koje je stavila na njegov sto.

Printscreen/TikTok/laughhard__

Muškarac nije primetio kada mu je jedna žena prišla

On je uz osmeh to prihvtio misleći da je u pitanju radnica restorana, međutim, pravi šok je nastao kada je starija žena u jednom trenutku raširila ruke i htela da ga zagrli.

On ju je neko vreme uz smešak zbunjeno gledao, pa bi skrenuo pogled u svoje društvo i tako nekoliko puta dok mu napokon nisu objasnili da je reč o njegovoj sestri koju nije video čak 22. godine. Čovek je skočio od sreće i krenuo da grli svoju sestru plačući. Njegovo iznenađenje je bilo očigledno jer u prvi mah nije prepoznao ženu, a kada ju je zagrlio nije je puštao iz zagrljaja.

@laughhard__ Omg !! This was so beautiful! 🥹❤️😢He havent seen his sister for 22 years !! He didnt even recognize her #fyppppppppppppp #blowthisup #rachapotes #mrpotee ♬ original sound - Laugh Hard

- Dao bih sve da još jednom zagrlim svoju sestru -

- Znao je, ali nije bio siguran. Kakav divan susret -

- Čoveče plačem iako te ne znam- 

- Sreća na njegovom licu kada je shvatio ko je to- 

- Ovo je predivno - komentarisali su korisnici mreže.

Snimak je pregledan 3,4 milion puta a korisnici mreže su komentarisali kako je snimak emotivan i kako tera suze na oči. Neki su istakli kako ne bi čekali ni 6 meseci da odu i vide svoju sestru, a ne čak 22 godine. Ipak, niko nije znao pravi razlog njihovog zakasnelog susreta pa nije ni bilo velikih osuda. 

Dirljiva scena je rasplakala mnoge na TikToku koji su rekli da bratska i sestrinska ljubav su nešto najjače i da takve veze nisu raskidive uprkos daljini ili okolnostima koje su ih rastavile.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Ana

09.07.2023 06:58

Kakvi su to brat i sestra kad se ne vide 22 godine? Sad su se zagrlili i to je to za naredne 22.