Zanimljivosti

REKLA JE SVIMA DA ĆE UMRETI, A ZATIM POTRČALA KA VRATIMA AVIONA: Izbezumljena devojka napravila haos na letu, šokirala je putnike svojim upozorenjem! (VIDEO)

Nesvakidašnji incident se dogodio na aerodromu u Americi.

05.07.2023 16:01

REKLA JE SVIMA DA ĆE UMRETI, A ZATIM POTRČALA KA VRATIMA AVIONA: Izbezumljena devojka napravila haos na letu, šokirala je putnike svojim upozorenjem! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/dailymail

Društvene mreže su najveći izvor informacija, a pored onih koje nas često nasmeju i zabave, postoje i one koje prvi put čujemo i mogu se svrstati u bizarne. Nesvakidašnja situacija je zadesila putnike jednog aviona Amerkan Erlajnsa, dok su mirno sedeli i čekali da avion poleti.

Jedna izbezumljena mlada žena je s kraja aviona krenula ka vratima želeći da napusti letelicu tvrdeći da se iza nalazi nešto "što nije realno" i kako će svi umreti. Žena se obraćala nekoj osobi uvredljivim jezikom i pokazivala ka kraju aviona. Rasplakana i vidno pod stresom, sve vreme je vikala i upozoravala putnike da ona ne želi ni trenutak da ostane u avionu i da želi da ga napusti.

Printscreen/TikTok/dailymail

Devojka je paranoično krenula ka izlazu aviona tvrdeći da u avonu postojji osoba koja je opasnost za sve

Zbunjeni putnici su je gledali ne shvatajući o čemu je reč, dok je ona prilično samouverena tvrdila da su svi u opasnosti.

- Postoji jasan razlog zašto želim da odem. I svako od vas može da veruje ili ne, ne zanima me. Ali kažem vam da ono tamo nije realno!- rekla je devojka i okrenula se idući ka izlazu.

Događaj je potresao mnoge, naročito putnike koji su u jednom trenutku postali uznemireni zbog ovih reči ne znajući o čemu je reč i šta će slediti. Snimak je postao viralan na Tiktok mreži, a dok su mnogi korisnici mreže tvrdili kako je devojka luda i da je želela da skrene pažnju, bilo je i onih koji su u njenim rečima videli upozorenje sa razlogom.

- Poverovala bih joj i napustila bih avion sa njom -

- Ne, moja anksioznost bi poverovala njenoj i sigurno bih napustila i ja avion -

- Ali glas-

- Nadam se da je ona na TikToku pa da ć nas obavestiti o svemu -

- Brate ona ima dijagnozu - komentarisali su korisnici mreže.

Na ovo naravno osoblje na letu nije ostalo imuno pa je preduzelo mere. Nakon upozorenja koje je devojka javno iznela pred putnicima, let je odložen na nekoliko sati a inspekcija je sprovela sve mere kontrole kako bi utvrdili tačan uzrok devojčine paranoje ali ništa nije pronađeno.

Putnik koji je prvi put objavio snimak, koji je kasnije kružio internetom, rekao je kako je let odložen na tri sata a da žena nije bila uhapšena zbog ispada. "Nevidljvu opasnost" ili duha kako su mnogi okarakterisali mnogi su pripisivali u komentarima kao ženinu "halucinaciju" pa je pravi razlog ovakve traume za sve putnike ostao nepoznat.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)