Zanimljivosti

DOK SU SE DECA BOGATAŠA IZ DUBAIJA KUPALA U BAZENU, ON JE URADIO NEŠTO ŠOKANTNO: Prišao im je i nešto ubacio u vodu , a onda se javno pravdao svoj potez (VIDEO)

Ovaj snimak obišao je ceo svet.

04.07.2023 15:00

DOK SU SE DECA BOGATAŠA IZ DUBAIJA KUPALA U BAZENU, ON JE URADIO NEŠTO ŠOKANTNO: Prišao im je i nešto ubacio u vodu , a onda se javno pravdao svoj potez (VIDEO)
Printscreen/TikTok/mywildtribe

Destinacije na kojima su tokom cele godine leta, većini porodica je veliki izazov pa snežne zime menjaju za celogodišnje visoke temperture i sele se u takve zemlje prvenstveno zbog klime. Nije nepoznato da veliki broj ljudi iz zapadnih evropskih zemalja pa čak i Amerike, živi u arapskim zemljama, pogotvo u Dubaiju.

Bezbednost i čistoća koje su u ovoj zemlji na visokom nivou, mnogima su bili od presudnog značaja kada su se doselili ovde, a tome u prilog idu i vrućine koje mnogi jedva dočekaju zbog sunčanja i preplanule kože. Za sve one koji su ovog leta planirali da se otisnu put Dubaija, bitno je da se na vreme informišu o visokim temperaturama koje tamo vladaju.

Printscreen/TikTok/mywildtribe

Mnogi pronalaze načine da se rashlade na vrućinama koje su za neke zemlje uobičajene

Porodica Džerija Vilmota već izvesno vreme živi u ovoj zalivskoj zemlji sa svoje četvoro dece. Budući da su tu izgradili novi dom i da su se navikli na tamošnji način života, ovaj tata je odlučio da svojim pratiocima, koji nisu boravili u Dubaiju podeli iskustvo kako izgledaju vrućine i jedan sasvim običan dan u tom gradu.

Dok su se njegova deca brčkala u bazenu po toplom danu, otac je na jednoj nosilici doneo nekoliko ledenih poluga koje je nonšalantno ubacio u bazen kod dece kako bi se voda, a i oni rashladili. Deca za to vreme nisu mnogo obraćala na to i sasvim smireno su reagovala na tu situaciju, dok bi druga verovatno vrištala.

U opisu objave gde otac ubacuje led da rashladi vodu piše "reci mi da živiš u Dubaiju, bez da mi kažeš da živiš u Dubaiju.."

- Zar je toliko toplo?-

- Dubai ili Teksas-

- Dali ste mi ideju da počnem biznis prodaje ledenih poluga za bazene tokom leta -

- Reci mi da si bogat bez da mi kažeš da si bogat -

- Bazeni u Arizoni trebaju ovo - komentarisali su korisnici mreže.

Ova porodica redovno deli putopisne sadržaje na svom profilu iz Dubaija. Među njima se nalaze oni kako se odvija život svakodnevno u toj velikoj arapskoj prestonici. Bogata porodica deli i snimke sa svojih egzotičnih putovanja na kojima zajedno uživaju dok deca upoznaju nove predele i prilagođavaju se tamošnjim uslovima.

U jednom od interesantnijih objava koje ovi roditelji dele na svom Tiktok nalogu nalazi se i ta koja dočarava kako jednu sobu deli četvoro dece. Naravno, ovde se ne radi o skromnom standardu i malom prostoru jer porodica nema izbora već je u pitanju ogromna prostorija od 30-40 kvadrata koju dele deca i gde je svačiji krevet raspoređen u određenom kutku.

Svaki dečiji prostor odvajaju biljke i saksije koje ulepšavaju sobu, a mnogi su rekli da lepšu sobu i organizovani prostor nisu videli i da će deca imati sjajno detinjstvo prožeto bliskošću među njima koja se stvara između ostalog i na ovaj način.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)