Zanimljivosti

ŽELEO JE DA SE IGRA U AMBARU NI NE SLUTIVŠI OPASNOST KOJA MU SE SPREMA: Roditelji su zanemeli na tren kad su videli šta se dešava pred njihovim očima (VIDEO)

Odrastanje na selu može doneti brojne zanimljive situacije.

02.07.2023 09:21

ŽELEO JE DA SE IGRA U AMBARU NI NE SLUTIVŠI OPASNOST KOJA MU SE SPREMA: Roditelji su zanemeli na tren kad su videli šta se dešava pred njihovim očima (VIDEO)
Printscreen/TikTok/joanacarval

Svi koji su imali priliku da odrastaju na selu ili makar da vikende i letnje raspuste provode tamo, znaju kakav je to doživljaj bio za sve nas. Igre po vrućini, druženje sa domaćim životinjama za decu iz grada bilo je posebno iskustvo

Mnogi koji su prvi put videli piliće, konje i nešto slično, znaju kakvo je to uzbuđenje za njih. Susret sa njima značio bi da imaju novog prijatelja, novu zanimaciju i igru, koju bi jedva iščekivali u toku dana. Jedan mali dečak pobrao je simpatije na Tiktok mreži nakon što je pokazao kako je to odrastati na selu. Njegova majka Džoana Kervel je u kratkom video snimku pokazala kako ovaj mališan uživa na seoski način. Okružen domaćim životinjama i kozama dečak je bio okupiran njima i svu pažnju je usmerio na njih uživajući u štali u pravoj seoskoj atmosferi.

Printscreen/TikTok/joanacarval

Dečak je sve vreme igrao sa kozama dok nije shvatio da mu nešto vreba sa leđa

Sve dok se nije okrenuo i naglo skočio. Iza njega se u jednom trenutku stvorio petao, a to je dečaka prilično uplašilo jer je susret sa novim drugarom bio potpuno neočekivan i pomalo zastrašujuć. Budući da se on sa petlom prvi put susreo, kako je pisalo u objavi, dečak je skeptično pogledao životinju a onda je hitrim korakom potrčao ka roditeljima. To je dečakovoj majci bilo izuzetno smešno pa je brže bolje snimila simpatičnu scenu "odmeravanja" dečaka i petla i podelila je na svom profilu na TikTok mreži. Video je pregledan 3,8 miliona puta.

- Da, petlovi su strašni!-

- Nikada nisam o tome razmišljala ali isto bih bila preplašena kada bih videla petla -

- Molim te, način na koji je ustuknuo rukom -

- Beži!

- Trči i ne osvrći se- šalili su se korisnici mreže.

@joanacarval

He’s come such a long way 😂 ♬ original sound - Joana Carval

Iako su skoro svi bili saglasni da je video pre svega simpatičan i smešan, složili su se da je reakcija dečaka bila opravdana i da se dobro iskontrolisao da ne plače. Mnogi su rekli da je strah kod deteta prisutan jer je petao veliki i da bi situacija bila drugačija da je reč o malim kokama ili pilićima.

 

 

Majka je naravno to i potvrdila u narednom videu pokazavši kako dečak čuva petliće i kako uživa igrajući se sa njima. On ih mazi i čuva obema rukama bez ikakvog straha što je oduševilo pratioce ove majke. Džoana rado deli snimke dvogodišnjaka koji uživa u druženju sa domaćim životinjama na selu i dokazuje da nema ništa lepše od jednostavnosti i povezanosti sa prirodom u bilo kom obliku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)