Zanimljivosti

PRIŠLA JE PROFESORU I POČELA DA OTKOPČAVA KOŠULJU: Sve se dešavalo nasred učionice, a kamere su snimile njegovu reakciju o kojoj priča ceo svet! (VIDEO)

Devojčicica je pokazala gest prema profesoru koji ga je ostavio bez teksta.

28.06.2023 11:01

PRIŠLA JE PROFESORU I POČELA DA OTKOPČAVA KOŠULJU: Sve se dešavalo nasred učionice, a kamere su snimile njegovu reakciju o kojoj priča ceo svet! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/oliviacarrea

Pohađanje srednje škole mnogima od nas ostaje u najlepšem sećanju zbog divnih uspomena koje smo tada stvorili sa svojim prijateljima i profesorima. Međutim, obrazovanje sa sobom nosi izazove, a često i poteškoće za mlade učenike. Uz prave profesore i pedagoge mnoge prepreke sa kojima se suočavaju prevazilaze znatno lakše.

Uloga profesora je ovde veoma važna jer ona umnogome utiče na formiranje i razvoj srednjoškolaca i na njihov kasniji pogled na život. Mnogima ide od ruke da uspostave odličan prijateljski odnos sa njima, naročito ako su generacijski bliži, pa mogu da razumeju njihove potrebe i dileme. 

Printscreen/TikTok/oliviacarrea

Devojka je želela da otkrije profesoru šta je uradila za njega u znak zahvalnosti

Jedna srednjoškolka, koja je završila školu, odlučila je da sa svima podeli način na koji se zahvalila svom razrednom starešini. Dok su razgovarali u učionici, odlučila je da raskopča košulju i pokaže mu na ruci šta je to uradila kao znak zahvalnosti za sve što je učinio za nju tokom školovanja. Devojka je otkrila svom profesoru da je odlučila da mu posveti tetovažu na desnoj ruci. Profesor u početku nije znao o čemu je reč ali je strpljivo čekao da vidi, a onda se nagnuo kako bi pogledao bolje, prokomentarisavši kako je njena tetovaža "lepa", da bi na kraju shvatio da je na tom crtežu urezan neki simbol vezan za njega. Pokrio je usta rukom i zasuzile su mu oči, a u sledećem trenutku je zagrlio svoju učenicu kao pravi brižljivi razredni starešina.

- Zagrljaj je toliko pun poštovanja. Vidi se da on zaista brine o njoj -

- On izgleda tako kao da želi da ostane profesionalan i da joj ne daje lični prostor ali se na kraju slomio. Toliko slatko -

- Kao profesor, molim se da imam ovakav uticaj na svoje učenike -

- I u ovom trenutku on zna da su svi ti teški dani kao profesora zauvek vredni-

- Ja bukvalno plačem - komentarisali su korisnici mreže.

 

@oliviacarrea

don’t ask how many times ive watched this video lol. This was so special ♬ Brother - Kodaline

 

Devojka je u narednom videu objavila o kakvoj je tetovaži reč, naglsivši da je u prethodnom postu zaboravila to da podeli. Ona je rekla kako je na tetovaži iscrtan rimski broj 29 što označava broj njegove učionice, a ispod toga je napisala citat "tvoje prisustvo je važno" što su njegove reči koje joj je uputio u pismu kada je diplomirala.

Devojka je rekla da to smatra veoma važnim i da je profesor kao deo njene porodice, zbog čega je odlučila da napravi takvu tetovažu koja će poslati pravu poruku.

Mnogi su se složili sa njom da bi takve reči profesora "slomile" mnoge i da je on time pokazao koliko su mu učenici kao i ona bili važni i koliko je kao profesor bio posvećen i brižan. Mnogi su se prisetili svojih profesora od kojih su takođe dobijali svesrdnu podršku i pomoć i koji im nikada nisu dozvoli da odustanu u određenim situacijama. 

- Ovakvi profesori zaslužuju sve i mnogo više - zaključila je jedna korisnica mreže.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)