Zanimljivosti

"URADI TO SLEDEĆI PUT SA POTPETICAMA": Stala je ispred kamere i počela da uvija kukovima, ono što je potom usledilo muškarce je bacilo u trans! (VIDEO)

Jedna TikTokerka je postala viralna zbog talenta koji ima.

29.06.2023 15:01

"URADI TO SLEDEĆI PUT SA POTPETICAMA": Stala je ispred kamere i počela da uvija kukovima, ono što je potom usledilo muškarce je bacilo u trans! (VIDEO)
Printscreen/TikTok/di1araa.s

Devojka koja se na TikToku predstavlja kao Dilara postala je internet senzacija čiji snimci su pregledani i po više od milion puta. Ova lepotica pokazala svojim talentom privlači veliku pažnju javnosti. Naime, ono što uspeva sa svojim gipkim telom, malo kome može da pođe od ruke, a da pritom izgleda veoma senzualno i zavodljivo.

Tiktokerka je oduševila internet zajednicu jednim trendom koji je pokrenula na ovoj društvenoj mreži, demonstrirajući plesne pokrete sa laptopom na glavi. Dok uz osmeh zavodljivo pleše i uvija se ispred kamere Dilara, kako se na mreži predstavlja, održava balans i kontrolu nad svojim telom držeći ovaj uređaj na glavi.

Savršeno skoncentrisana, ova devojka pokazuje zahtevne pokrete uvijanja, odajući utisak samouverene osobe. Devojka interesantnog izgleda sa zelenim pramenovima u kosi i orijentalnom lepotom bez pogovora prihvata svaki izazov koji joj predlažu njeni pratioci, tako da se sa lakoćom prihvata svakog posla koji je pred njom i ostavlja bez daha svoje patioce savršenim plesom.

- Mislim da sam zaljubljen-

- Toliko si dobra u tome-

- Moja simpatija-

- Ovo je vrlo ozbiljna veština -

- Uradi to sledeći put sa potpeticama- komentarisali su korisnici mreže.

@di1araa.s Antwort auf @Abdullah Tayseer You guys really challenging me 😅💚#bumpyride ♬ Bang Bang - cate <3

Dilarine objave su izuzetno gledane i ovo nije prvi put da ona pleše sa nekim predmetom na glavi. U više navrata ona se odazivala zahtevima svojih pratilaca da pleše sa nečim što je skoro svaki put uspešno odradila.

Među njenim objavama je i jedna gde je izvodila najzahtevnije pokrete orijentalnog plesa stavivši nekoliko tanjira na glavu. To je između ostalog i bila jedna od njenih najgledanijih objava sa 17,9 miliona pregleda.

@di1araa.s Antwort auf @🍇Wallah Krise🍇 I am going out tonight 💚 #bumpyride ♬ Bang Bang - cate <3

Ona je naišla na izuzetno pozitivne komentare svojih pratilaca koji su ostali zapanjeni njenom veštinom rekavši da malo kome tako nešto ide od ruke. Pratioci su joj poručili da je izuzetno mentalno jaka pre svega, jer ima odličan fokus i ravnotežu uživajući u nečemu što najlepše radi. 

Ona se za potrebe snimaka svaki put drugačije obukla i imala drugačiji stajling ali osmeh je ono što je svaki put oduševljavalo njene pratioce. Tiktokeri su pred njom postavili nove izazove, pa ostaje da se vidi sa čime će moći da se nosi od njih.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)