Zanimljivosti

ODMOR IZ SNOVA SU PLATILE 3.500 DOLARA, ALI SU DOŽIVELE HOROR: Ušle su u misterioznu kuću i otad ne mogu da izađu iz nje, a onda su otkrile podrum s ogromnim, tajnim vratima... (FOTO/VIDEO)

Dve drugarice su maštale o letnjem provodu, ali su igrom slučaja završile u kući koja im uliva strah, a iz turističke agencije im se niko danima ne javlja.

27.06.2023 18:33

ODMOR IZ SNOVA SU PLATILE 3.500 DOLARA, ALI SU DOŽIVELE HOROR: Ušle su u misterioznu kuću i otad ne mogu da izađu iz nje, a onda su otkrile podrum s ogromnim, tajnim vratima... (FOTO/VIDEO)
TikTok- tierrasaurusrex

Letnji period je vreme godišnjih odmora za koje se većina ljudi spremala tokom čitave godine štedeći novac kako bi otišli negde van rodnog grada ili zemlje. Dve devojke iz Amerike su tako rešile da povedu računa o svojim mesečnim troškovima kako bi platile 3.500 dolara za svoj odmor iz snova. One su se opredelile za dvonedljni boravak u renoviranoj prostranoj kući u Portlandu, država Oregon. Međutim, ono što je trebalo da bude pravi raj, pretvorilo se u početak scenarija koji bi bio idealan za niskobudžetni horor film, a prestravljene devojke su odmah zatražile povraćaj novca i preseljenje iz kuće koje još čekaju.

Naime, domaćin im je dao pogrešnu adresu, koja zapravo uopšte nije ni postojala, pa su igrom slučaja devojke završile u kući na neobičnoj lokaciji. Međutim, to je bio tek početak.

- Ključ nismo ni dobile, a gazda nam je rekao da nikako ne ulazimo s njene prednje strane. Nikoga od domaćina nismo videle, već smo dobile uputstva kako da dođemo do ključa. Kada smo otključale vrata direktno smo prošle kroz zadnji ulaz objekta, koji odmah vodi u spavaću sobu. Iz nje se dalje prolazi kroz celu kuću, što je bilo veoma čudno. Zastrašujuće je spavati pored slabih vrata koja vode u zadnjii deo dvorišta - započela je priču očajna devojka koja je neobičan događaj podelila na TikToku, prenosi Dejli star.

TikTok- tierrasaurusrex

Prestravljena devojka u novoj kući koja je lavirint užasa

Cela kuća nema uopšte telefonskih linija, niti ima internet, tačnije, rečeno im je da navodno internet treba da doplate da bi im uopšte bio uključen.

- Alarmni sistem se nalazi na početku glavnog hodnika, ali mi smo u zadnjem delu kuće. Otkrile smo da se svuda nalaze čudne rupe, a ispostavilo se da su to drveni pregradni zidovi. Tako recimo ulazite u navodni plakar,  koji nije predviđen samo za garderobu zato što unutra bukvalno može da stane minimum jedan čovek koji može da gviri kroz ove čudne rupe. To je, takođe, tek početak. Kuća je prelepa, ima odličan drveni pod, veoma lepu kuhinju, prostrana je, ali ispostavilo se da je previše čudno "prostrana" - nastavila je devojka.

Devojke su ubrzo otkrile da se kroz celu kuću protežu neobični hodnici, gde je njima, kako im je rečeno, ulaz zabranjen. One, s druge strane, nisu imale ni nameru da istražuju ceo objekat, budući da se u njemu nalaze brojna veoma čudna mala vrata i nepregledni tuneli.

- Kada uđete u bukvalno svaku prostoriju vidite neka dodatna vrata. Kada to otvorite, vidite da je to neki navodni prostor za odlaganje, ali u koji može da stane čovek. Pa se unutra nalaze dodatna vrata i mračni hodnici koji vode sam Bog zna dokle. Kada smo pitali šta je to, objasnili su nam da prilikom renoviranja kuće nisu smeli da menjaju njen prvobitan izgled kako ne bi narušili "portladnski izgled kuća" - istakla je devojka koja se na TikToku predstavila koja Tiera.

Njena drugarica se uključila u razgovor objasnivši da je vrhunac svega bio podrum.

- Tu je jedna ogromna prostorija koja se nalazi u podrumu. Naravno, svetlo uopšte ne radi, sem delimično u prvoj prostoriji. Kada smo ušle tamo zatekle smo ogromna vrata koja se zaključavaju spolja, a imaju dodatne brave koje su zaključane. Vidi se da su vrata razvaljivana i da je brava nasilno otvarana iznutra, ne smem ni da zamsilim šta je iza njih. Pored svega toga tu je ogroman mračni tunel koji možda povezuje ovaj grad sa susednim gradom, ili državom, ko bi to mogao da zna. Svakako nam ne pada napamet da i dalje istražujemo i želimo povraćaj novca, ali nam se iz agencije niko ne javlaj već danima. Ne možemo da verujemo da smo ovo platile 3 i po hiljade dolara, prestravljene smo - navela je druga devojka.

Reakcije su odmah prepunile njihov TikTok nalog, a svi do jednog su im potvrdili da je povraćaj novca i napuštanje te mistične kuće najbolja odluka koje su mogle da donesu.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)