Zanimljivosti

IZNAJMIO JE STAN U POTKROVLJU I IZAŠAO NA BALKON: Osetio je da ga neko posmatra sa obližnjeg prozora, prebledeo je kada je shvatio šta je to! (FOTO/VIDEO)

Mladić se opuštao u intimi svoje sobe sve dok nije primetio da je na meti voajera.

24.06.2023 11:01

IZNAJMIO JE STAN U POTKROVLJU I IZAŠAO NA BALKON: Osetio je da ga neko posmatra sa obližnjeg prozora, prebledeo je kada je shvatio šta je to! (FOTO/VIDEO)
Instagram-pubity

Kada biramo hotel na putovanjima, uglavnom nam je bezbednost jedna od prvih stavki na listi prioriteta. Najčešće se biraju sobe na višim spratovima, kako ne bismo imali susret sa neželjenim posetiocima. Osećaj privatnosti takođe je veoma bitan. Većina turista neretko zbog toga bira sobu sa posebnim balkonom na koji komšiluk nema uvid.

Prilikom putovanja ukoliko odsedate u apartmanima i hotelima koji su u prizemlju, a držite noću otvorena vrata, gotovo je sigurno da ćete tokom boravka zateći u sobi bar jednu od lokanih mačaka koja jedva čeka da onjuška po koferima novih gostiju. Visoki spratovi zato su pravi izbor kada je odmor u pitanju. Viši spratovi garantuju da možete da spavate i pored otvorenih prozora bez bojazni da će vam upasti neki provalnik. 

 

- Hteo sam da posmatram okolinu kada sam uočio da me neko posmatra - stoji u opisu snimka.

Na prvi pogled delujevalo je kao da se ništa ne dešava na visini sa nekog četvrtog sprata. Međutim, kada je gost malo bolje osmotrio okolinu uočio je komšiju koji sa obližnjeg prozora posmatra krajnje zapanjen. Situacija je bila još smešnija što kada je čovek malo bolje obratio pažnju shvatio je da je komšija zapravo tigrasti mačak koji je bio podjednako zapanjen novim komšilukom kao i gost koji je upravo ušao u svoj apartman. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

- Izvinite, ovo je moja teritorija - stoji u opisu snimka.

- Ali mačor koji je izašao da osmotri komšije ne samo glavom, već i celim telom -

- Živim u potkrovlju i sprat ispod mene čovek kao ljubimca ima mačku koja se identično ovako ponaša ma koliko puta da me vidi. Nikad se ne zna odakle vreba i svaki put imam osećaj da me neko uhodi. Tu mačku zovem svojim srčanim udarom! -

- Nadam se da je ova mačka ovde bezbedna, toliko mnogo sam videla snimaka na kojima ona padne na kraju -

- Ovaj mačak kao da pita ovog čoveka: "Da li ti to buljiš u moju devojku koja živi preko puta?" -

- Mačke su urnebesne, neprestano im se smejem -

- Moja mačka ume još bliže da priđe čim se neko nov useli -

- Ali zbunjeni izraz lica ovog mačora je pobedio! Kao da ovaj čovek uhodi njega, a ne obrmnuto! -

Instagram-pubity

Mačka koja vreba u potkrovlju

BONUS VIDEO:

Komentari (0)