Zanimljivosti

NEOBIČNE SKLONOSTI UČVRSTILE SU NJIHOVU LJUBAV: Priča ovog bračnog para obišla je svet, a oni preporučuju i drugima da to probaju (FOTO)

Bili su susedi i prijatelji godinama a onda su sevnule varnice i ubrzo su shvatili da su rođeni jedno za drugo

03.07.2023 15:00

NEOBIČNE SKLONOSTI UČVRSTILE SU NJIHOVU LJUBAV: Priča ovog bračnog para obišla je svet, a oni preporučuju i drugima da to probaju (FOTO)
facebook.com/AaronDanielJohnston

Zajednička interesovanja su ključna za povezivanje sa ljudima. Mladi bračni par iz Južne Karoline je spojila strast prema, verovali ili ne, bradi. Natali Džonston (42) i Aron (40) učestvuje u takmičenjima od 2014. godine a Aron je 2017. nakon pobede na svetskom prvenstvu osnovao firmu za negu brade.

Njegova žena se bavi pravljenjem lažnih brada i nedavno je osvojila nagradu u kategoriji "realističnog slobodnog stila". S druge strane, Aron je osvojio drugo mesto u kategoriji brkova na svetskom prvenstvu u Burghauzenu. 

Kako je objasnila Natali za izradu koristi najkvalitetnije materijale.

- Brade mogu biti izrađene od bilo čega poput pribora za jelo, ili slanine. Za realističnu bradu koristim sintetičku ili pravu kosu - kaže Natali.

Ona ističe da zna da to nije hobi za ženu, ali da ona uživa u izradi veštačkih brada. Njen suprug počeo je da nosi bradu tek kad je započeo sa takmičenjima. Danas, njegova brada koja je dugačka 70 centimetara zahteva posebnu svakodnevnu negu. 

- Uvek mi se dopadala brada, ali pre 2010. morao sam da budem obrijan zbog posla. Mnogi, pa čak imuškarci, ne znaju da održavanje brade mnogo teže nego što se misli. Ako imate sreće da imate kvalitetnu dlaku i jaku bradu onda je lakše, ali ja nisam bio te sreće pa svaki dan da razmišljam o tome kako da je zaštitim - rekao je kaže Aron.

Da bi je zaštitio on vezuje bradu kad spava i koristi ulje i balzam nakon tuširanja.

Natali i Aron su se upoznao 2001. godine. Godinama su bili susedi i prijatelji, a onda su sevnule varnice i njihovo prijateljstvo se pretvorilo u romansu. Kad su shvatili da su rođeni jedno za drugo nisu želeli da gube vreme i venčali su se posle samo šest nedelja zabavljanja. Ono što ni Aron, Ni Natali nisu očekivali je da će fasciniranost bradama postati njihov zajednički interes koji će ih dodatno zbližiti.  

- Cela avantura nam je pomogla da učvrstimo našu ljubav. Ovo je neverovatna povezanost i fascinacija facijalnom dlakom i niko ne bi pomislio da tako nešto može toliko da utiče na našu vezu - rekao je Aron.

Natali naglašava da su takmičenja na kojima učestvuju humanitarnog karaktera i predlaže svim parovima da se uključe i uz to dobro zabave. 

- "Zajednica brada" je fantastična i podržavamo jedni druge bez obzira na sve. Sva takmičenja su humanitarnog karaktera i sav novac ide u humanitarne svrhe. "Brada klubovi" se ne bave samo takmičenjima - neki čiste ulice i pomažu beskućnicima. Definitivno bih preporučila pojedincima, kao i svim parovima, da se bave ovim hobijem - poručili su AronNatali.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)