Lice

OBORIO GINISOV REKORD: Ovaj muškarac je učinio nešto neverovatno s lampionima, njegova slika obišla je svet! (FOTO)

Praznična euforija ne utiče samo na decu, već i na odrasle koji prave razne ludorije, a pravi primer za to je Džol Strases.

26.12.2022 17:01

OBORIO GINISOV REKORD: Ovaj muškarac je učinio nešto neverovatno s lampionima, njegova slika obišla je svet! (FOTO)
YouTube/printscreen/guinnessworldrecords

Amerikanac Džol Strases novi je ginisov rekorder kao čovek sa, verovali ili ne, najviše lampiona u bradi. On je drugog decembra objavio fotografiju na kojoj se vidi kako je lice okitio sa čak 710 božićnih ukrasnih kuglica i time se upisao u Ginisovu knjigu rekorda za 2022. godinu.

Straser nije ni imao pravu konkurenciju još od kad je 2019. svoje lice ukrasio sa 302 ukrasa, potom 2020. sa  542 i prethodne 2021. sa 686 božićnih kuglica. Sada je zapravo samo potvrdio svoju opsednutost tim neobičnim porivom da dekoriše svoje lice.     

- Moja je tehnika evoluirala tokom godina, od kad sam tek oborio rekord - rekao je Straser, čija je fotgrafija okićene brade obišla svet. 

Iako je mnoge nasmejao, bilo je i pojedinaca koji su prokomentarisali kako im nikad ne bi palo napamet da uđu u trku za taj rekord. 

- Nije ni čido da je uvek prvi kad se time niko ne bi ni bavio - naveo je jedan mladić na društvenim mrežama, s čim su se mnogi složili.      

Praznični duh nije samo Džolu bio inspiracija za obaranje rekorda. Jedan poznati studio za dekoraciju upisao se u Ginisovu knjigu zahvaljujući dekoraciji od 612.000 lampica na veštačkoj jelki.

Takođe, najveću imitaciju jelke koju su formirali ljudi formirala je grupa stanovnika Indije. Tačnije, njih 4.030 se fotografisalo zarad pobijanja prethodno postavljenog rekorda.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)