Moda

ČEKATE NOVU 2023. KOD KUĆE? U ovim prazničnim pidžamama možete biti podjednako zavodljive kao u svečanim haljinama ( FOTO)

Ukoliko proslavljate nadolazeću godinu kod kuće, to nije razlog da se ne sredite i izgledate poželjno ili makar svečano, zavisi od afiniteta.

10.12.2022 20:02

ČEKATE NOVU 2023. KOD KUĆE?  U ovim prazničnim pidžamama možete biti podjednako zavodljive kao u svečanim haljinama ( FOTO)
shutterstock.com

Do dočeka nove 2023. godine ostalo je još manje od mesec dana, a praznična euforija oseća se u vazduhu. Ukoliko pak ne volite slavlja na javnim mestima punim gužve, odlično se možete provesti i u svom domu.

shutterstock.com

Bebi -dol je uvek dobar odabir

 

Uz širok spektakr novogodišnjih filmova i vama bliske ljude, zabava je zagarantovana. Na vama je samo da odaberete koga ćete poljubiti u ponoć. Kod kućne proslave ne morate da brinete o elegantnim toaletama, da danima obilazite prodavnice kako biste našli neki komad garderobe za novogodišnju noć. Dovoljno je da se ušuškate u udobnost svog doma i prazničnu pidžamu

 

shutterstock.com

Zavodljiva i u svom domu

 

ZAVODLJIVI SATEN

Za one dame koje u svakoj prilici žele da izgledaju seksepilno, pravi izbor su pidžame od svile i satena. Ukoliko narednu godinu dočekujete u društvu partnera, pustite mašti na volju. Uz pidžamu dodajte neki detalj, odaberite zavodljiv donji veš kao pečat kombinaciji. Sigurni smo da će se i vašem izabraniku dopasti da vas vidi u ovakvom izdanju.

shutterstock.com

Zvedzice i drugi motivi uvek bude lepe emocije

 

ŠALJIVI MOTIVI

 Pidžame sa šaljivim motivima uvek su tu da podignu raspoloženje. Udobrnost je tu pre svega, a smeh neće izostati. Ukoliko novgodišnju noć proslavljate sa prijateljicama, dogovorite se kako da uparite stajlinge. Fotografije sa ovakve žurke biće bolje nego iz bilo kojeg luksuznog restorana.

shutterstock.com

Budi zvezda novogodišnje noći i u svom domu

 

KOKETNI STIL

 U spotovima brojnih poznatih pevačica videli smo kako izgledaj zavodljivo i seksepilno dok na sebi imaju samo komade bebi-dol pidžame. Napravite i sami svoju verziju ovog spota. Dekorišite dom sa šarenim ukrasima, prazničnim jastucima. Efektna šminka, koju ne biste smeli da ponesete u javnost, za ovo veče je pravi odabir. U novogodišnjoj noći sve je dozvoljeno.

shutterstock.com

Pomisli želju u ponoć

 

UDOBNOST PRE SVEGA

 Ukoliko vam ne godi provokativniji stil, pamučne i tople pidžame, takođe, su dobar izbor. Ako nemate društvo za novu godinu, učinite sebi prijatno praznično veče. Opustite se u toplini svog doma, posvetite pozitivnim mislima i možda se u ponoć desi čudo. 

Komentari (0)