Moda

NEMATE ŠTA DA OBUČETE ZA DOČEK? Od starih pantalona napravite savršenu haljinu na kojoj će vam zavideti, evo i kako (VIDEO)

Jedna tiktokerka je pokazala sjajan trik uz pomoću kojeg ćete zablistati u novogodišnjoj noći.

10.12.2022 15:01

NEMATE ŠTA DA OBUČETE ZA DOČEK? Od starih pantalona napravite savršenu haljinu na kojoj će vam zavideti, evo i kako (VIDEO)
Printscreen/Tiktok/ofriyourstyle

Pripreme za Novu godinu su u jeku i sve je već pogodila euforija oko pripreme kao i osmišljavanje stajlinga, barem kada su žene u pitanju. Onaj ko je nešto uštedeo do kraja godine, može sebe da počasti i nečim ekskluzivnijim, međutim, ukoliko smo ograničeni sa budžetom, skromnije ćemo se pokazati za Novu godinu. Ipak, ima i onih koji prave kombinacije od onoga čime raspolažu, pa ne pridaju veliki značaj kako će izgledati. Mi vam kažemo da možete izgledati sjajno i bukvalno zablistati u novogodišnjoj noći, ali i bilo kojoj drugoj proslavi koja vam se bliži skoro. 

Pixabay.com

U novogodišnjoj noći svi žele da izgledaju glamurozno

 

Svako od nas ima neki komad garderobe koji je besmisleno zauzeo prostor u ormaru , recimo na pantalone, međutim, prilika da ih obučemo se nije ukazala. Da li ste znali da možete reciklirati stare, a možda nove pantalone koje vam nisu dovoljno atraktivne za novogodišnju proslavu i pretvoriti ih u najglamurozniju haljinicu koju ste ikada imali?

Jedna tiktokerka je pokazala kako sjajno možete iskoristiti svetlucave rastegljive pantalone koje uz par koraka postaju fantastičan komad za izlazak i proslavu.

Ona se uvukla u jednu nogavicu navukavši je do iznad kolena, a zatim je drugu prebacila u obruč preko desnog ramena. Vrh druge nogavice se prebacio preko levog ramena i ona je dobila sjajnu mini haljinicu sa "čamac" dekolteom. Kako je preklopila nastavak druge nogavice na dekolte, prikopčala je dskretno kopčom kako bi ona bila fiksirana. Pratioci su bili oduševljeni sjajnom idejom.

 

@ofriyourstyle

מי אמר שמכנסיים לא יכולים להיות שמלה? ♬ Made You Look - Meghan Trainor

 

"Ok, ovo je definitivno najkul stvar koju sam ikada videla!"

"Stvarno?? Ne zam zaista kako neke žene imaju sjajne vizije da naprave ovakve stvari"

"Vrlo jednostavno!"

" Divno, kako si samo napravila haljinu",  komentarisale su žene.

I dok je većina bila oduševljena ovim izumom, rekavši kako će kupiti slične da bi dobile ovakvu haljinu, neke su izrazile zabrinutost kako uopšte ući u ove pantalone. Pantalone su rastegljive i vrlo fleksibilne, što se vidi i po snimku, ali je preporuka.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)