Horoskop

KAKO SE ZNACI HOROSKOPA PRIPREMAJU ZA PRAZNIKE? Bikovima je bitna samo hrana, Rak je već ispunio dom mirisnim svećama, a Škorpije misle samo na afrodizijake!

Novogodišnja euforija već je zaposela pojedine znakove Zodijaka, pa njihova kuća izgleda kao na filmu.

07.12.2022 09:01

KAKO SE ZNACI HOROSKOPA PRIPREMAJU ZA PRAZNIKE? Bikovima je bitna samo hrana, Rak je već ispunio dom mirisnim svećama, a Škorpije misle samo na afrodizijake!
pexels.com

Do novogodišnjih i božićnih praznika ima još samo malo, a euforija se već može osetiti u vazduhu. Svako drugačije doživljava ovaj period godine, neki su izrazito srećni, dok drugima to predstavlja dane kao i sve ostale. Pripadnici pojedinih horoskopskih znakova izrazito su uzbuđeni i već se mesecima unapred pripremaju za praznični period. Pogledajte da li ste i vi među njima.

Ovan

Brz i ambiciozan znak, Ovan je sklon tome da se zanese kad su u pitanju praznične dekoracije. Možda bi trebalo da napravi korak unazad i izabere samo jednu stvar. Šarene sveće izvrstan su dodatak bilo čijem domu, a posebno Ovnu. One će stvoriti dašak uzbuđenja dok će ovom znaku omogućiti da se poveže sa njihovom vatrenom prirodom.

BIK

Prvi od zemljanih znakova, Bikovi su okrenuti materijalnim užitcima. Oslanjaju se na svih pet čula, uključujući i često zaboravljeni, ali veoma važan - miris. Za Bika nije dovoljno da im dom izgleda kao Božić i novu godinu - mora i mirisati tako.

pexels.com

Bikovima je bitno da se dobro jede

Blizanci

Svečano uređeni dom nije nužno jedan od ciljeva Blizanaca. Za taj društveni znak, najvažnije je da se gosti osećaju dobrodošlo. Uoči praznika Blizanci će se često naći u radnjama s društvenim igrama, gde će pomno birati koje igre će dodati u svoje zalihe, kao i šaljive ukrase. Svrha slavlja je okupljanje ljudi.

Rak

Rak voli da provodi vreme u svom domu i obično će ga ispuniti svečanim mirisima, umesto da previše brine o dekoracijama. Ipak, Rakovi vole da se prisećaju prošlih praznika. A koji je bolji način za to od gledanja omiljenih fotografija iz prethodnih godina?

pexels.com

Lavovi moraju u svemu biti najbolji, pa čak i u dekoraciji

Lav

Najbolja mantra koja bi opisala stav Lavova prema prazničnom ukrašavanju bila bi "daj sve od sebe ili nemoj ni počinjati". To je znak koji ispred svoje kuće ima vrt pun lampica i barem tri Deda Mraza na naduvavanje. Lavovi bi trebalo da iskoriste svoju želju za nadmetanjem i tokom praznika i učiniti svoju kuću najboljom u komšiluku. Neće škoditi ni raskošni božićni džemper!

Devica

Verovatno je najpraktičniji od svih znakova, Devica je suprotna od preteranog. One su u tom smislu čista suprotnost Lavu -svi ukrasi jednostavno će biti svečana verzija uobičajenog predmeta.

pexels.com

Suptilna dekoracija je najbitnija Vagama

VAGA

Vagama je bitna ravnoteža i nikad neće pristati na nešto preterano. Praznična umetnost idealna je za taj znak koji voli simetriju. U domu Vaga neće biti šašavih ukrasa. Umesto toga, ukrasi će biti strateški smešteni kako bi prikazali praznični ugođaj, a istovremeno ne opterećujući prostor u kom su. Blizanci, Vaga i Vodolija su najdruštveniji znakovi Zodijaka, a to se odražava i na njihov pristup prazničnom uređenju.

Škorpija

Škorpije vole malo dubine u svojim dekorativnim odlukama. A šta bi moglo biti veći simbol toga za praznike od čokolade? Često povezivana sa strašću i dekadencijom, čokoladne poslastice nezaobilazne su u kući Škorpije. Možda je čak i glavna tema.

pexels.com

Praznična trpeza je najbitnija Strelčevima

Strelac

Strelčeva su omiljene stvari vezane za praznike - praznična atmosfera, hrana, piće i smeh. Mnoga njihova slavlja fokusirana su na kuhinju. Iz tog razloga, za dom Strelca je izvrsna opcija sto pun raznovrsne hrane. Uparite to s veselom prazničnom muzikom i atmosfera će biti savršena. 

Jarac

Zima je sezona Jarca i pravo je vreme za taj užurbani znak da uspori i napravi pregled godine. Dekoracije bi trebalo da budu suptilne. Toplo svetlo put je napred za taj znak s dobrim ukusom. Dekoracije bi trebalo da budu nežan podsetnik da ima svetla na kraju duge zime.

pexels.com

Vodolijama su praznici vreme darivanja

Vodolija

Za naše prijatelje Vodolije praznici su prvenstveno vreme darivanja. Dekoracije će uvek imati fokus prema tome. Od personalizovanih čarapa do smešnih prazničnih otirača, Vodolije su usmerene na to da se gosti osećaju dobrodošlo i da uživaju u prazničnom ambijentu. Vole da stvaraju toplo i gostoljubivo okruženje, kako za sebe, tako i za svoje voljene.

RIBE 

Od svih znakova, Ribe najviše vole praznike. Ljudi rođeni u ovom znaku obično kupuju dekoraciju i poklone za praznike već mesecima unazad, a prazničnu muziku slušaju već u oktobru. Takođe, ljubitelji su okupljanja porodice uz klasični novogodišnji ili božićni film. Čak i ako niko nije spreman za gledanje, nešto će obavezno svirati u pozadini piše, piše 24sata.hr

BONUS VIDEO:

Komentari (0)